[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Top zodii care obțin mereu ceea ce își doresc!

Află care sunt acele zodii care obțin mereu ceea ce își doresc. Nimic nu poate sta în calea lor. Dacă au un vis, dacă au o idee, dacă își doresc un anumit lucru, atunci trebuie să ajungă acolo unde și-au propus. Nimic nu este imposibil pentru ei. Ba chiar sunt un model pentru cei din jurul lor. Așadar, iată care sunt acele semne zodiacale pe care nimic nu le oprește și mereu obțin ceea ce își doresc.

BERBEC. Indiferent ce își propun să facă, acești nativi reușesc. Și asta deoarece găsesc în ei puterea de care au nevoie și curajul necesar pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Nimic nu pare imosibil pentru Berbeci. Sunt un adevărat model pentru cei din jurul lor. Au puterea necesară de a trece peste orice obstacol și de a ajunge acolo unde și-au propus.

LEU. Și Leii știu ce au de făcut pnetru a obține ce își doresc. Sunt persoane care analizează bine orice situaie, calculează riscurile. Și de aceea știu ce și când să facă, ori când să se oprească. Modul de a gândi îi ajută foarte mult pe acești nativi.

SCORPION. Și Scorpionii pot face totul pentru a ajunge unde și-au propus. Ei se pot baza pe mintea lor sclipitoare. Se gândesc bine, analizează totul. Astfel nimic nu pare imposibil pentru ei. Ba chiar le plac provocările. Fără ele, viața li s-ar părea plictisitoare. Atunci când termnă un proiect, vor să înceapă altul. Simt că dacă nu sunt provocați, dacă nu sunt mereu în competiție cu propria persoană, atunci nu au un scop în viață.

PEȘTI. Și acești nativi iubesc să se implice în proiecte din ce în ce mai complexe. Asta deorece vor să își dovedească lor că sunt capabili să facă tot ceea ce și-au propus. Nu se tem de nimic.

www.teotrandafir.com


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...