[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

Trei zodii care iubesc în secret. Le este teamă să îşi exprime sentimentele!

Sunt ori foarte timide ori iubirea pe care o poartă poate fi interzisă de normele societăţii. Se tem să îşi exprime sentimentele de teama de a nu fi judecate ori refuzate, aşa că mai bine păstrează totul secret.

De multe ori acest zodii se gândesc că poate această euforie şi acei fluturi din stomac vor trece cu timpul şi nu vor fi nevoite să mai sufere în tăcere.

Gemeni

Or fi ei sociabili, comunicativi, extrovertiţi, însă şi Gemenii au acea parte ascunsă de ochii lumii şi anume timiditatea excesivă. Ba mai mult, s-ar putea să afişeze o imagine întocmai opusă cu firea lor reală. Râd mult, glumesc, se distrează, pentru a nu fi judecacţi de cei din jur. Atunci când iubesc, iubesc cu mult foc, dar se tem să îşi recunoască sentimentele. Sunt genul de persoană care „aşteaptă să-ţi dai tu seama şi să faci primul pas” pentru că ei oricum nu o vor face.

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal tind să se îndrăgostească mereu de persoanele greşite. Fie de şefi, fie de vreun coleg sau o colegă care are deja o relaţie stabilă sau o familie, fie chiar şi de foştii parteneri ai prietenilor cei mai buni, motiv pentru care nu îşi pot asuma recunoaşterea publică a dorinţelor din punct de vedere emoţional. Ei ştiu că nu le este permisă iubirea, aşa că preferă să ţină totul secret, până în momentul în care vor găsi pe cineva la care să poată avea cu adevărat acces. Nu vor să rănească pe nimeni sau să fie ei motivul unor despărţiri.

Capricorn

Nativii Capricorn nu se simt capabili de o relaţie, au senzaţia că sunt prea tineri, prea imaturi, prea prea prea, mereu. Atunci când se îndrăgostesc, încearcă să îşi reprime orice sentiment şi îşi ascund iubirea chiar şi faţă de propria persoană. Nu vor să accepte că au fluturi în stomac pentru că ar însemna să recunoască faptul că devin vulnerabili şi nu mai au acea putere de acţiune în prezenţa persoanei dragi. Iubesc frumos, dar ascuns şi e greu să îi faci să se apropie de tine.


IUL 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...