[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Sasha Lopez și Xenia Piciughin în vacanță LA MARE pe timp de covid!: ...
Diana Voevuțki – MEREU PE GRABĂ: Am trecut o fugă până la mama. Deja ...
Un local cu o istorie de peste 20 de ani S-A REDESCHIS în sectorul ...
Ion Ceban, cu mingea pe teren: „Chișinăul va avea echipă de fotbal, ...

Trei zodii care nu te lasă la greu!

Trei nativi merită titlul de cele mai bune zodii pentru ajutorul pe care îl oferă negreşit. Nu cer niciodată nimic în schimb atunci când îţi întind o mână la nevoie şi chiar se oferă să îţi fie alături când dai de greu. 

Dacă ai norocul să cunoşti o astfel de persoană, rămâi aproape de ea, nu vei regreta.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt genul de persoane ataşate foarte mult de cei apropiaţi. Îşi fac prieteni foarte repede şi tot atât de repede încep să îi considere parte din familie. Astfel că atunci când vrei să apelezi la ajutorul lor, vor spune da şi te vor sprijini până în ultimul moment, fără să comenteze, să te judece sau să ceară ceva la schimb. Se bucură pur şi simplu şi apreciază chiar ideea că te-ai gândit la ei şi că i-au considerat persoane de nădejde.

Leu 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt firi protectoare, ataşate şi de încredere. Un Leu va fi mereu lângă tine atunci când suferi şi plângi, dar şi atunci când atingi culmile succesului, ca să te felicite cu sinceritate. Dacă ai întâlnit un Leu, ţi-ai dat seama că sunt genul de persoane pe care le poţi suna şi în toiul nopţii să te ajute cu mutatul mobilei prin casă pentru că ţi-a venit brusc ideea să redecorezi. Nici nu vor pune întrebări, nici nu vor face nazuri. 

Vărsător 

Un ajutor de nădejde este şi Vărsătorul. Sunt fideli celor apropiaţi şi poţi avea mereu încredere în ei că nu te vor lăsa baltă atunci când ai cea mai mare nevoie. Pot fi chiar şi la sute de kilometri distanţă, atunci când le dai un telefon şi le spui ce ai pe suflet, căci sunt gata în orice clipă să îşi lase toate planurile deoparte şi să ajungă la tine pentru a te sprijini în momente de dificultate. Dacă ai un Vărsător aproape în viaţa ta atunci eşti tare nroocos!


IUL 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...