[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

Undă verde la fabricarea PRODUSELOR PASCALE „Franzeluța”! Linia de producere a fost sfințită de Mitropolit împreună cu un sobor de preoți!

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A. are undă verde la fabricarea produselor pascale – aceasta după ce, astăzi, Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove, împreună cu un sobor de preoţi, a binecuvântat procesul de producere a sortimentului de Paşti. Evenimentul s-a desfăşurat în hala de producere a fabricii de pâine nr. 3, în prezenţa numeroşilor angajaţi, în frunte cu directorul general al „Franzeluţa” S.A., Boris Andros, informează SHOK.md.

Cu această ocazie, conducătorul întreprinderii a adresat sincere mulţumiri Înaltpreasfinţiei Sale pentru binecuvântare și urări, dorindu-le tuturor sărbători fericite. „Este o tradiţie frumoasă pe care întreprinderea o păstrează cu sfinţenie, an de an. Ne bucurăm că, și de această dată, în ajunul Paștelui, a fost săvârşit serviciul divin de sfinţire a liniei de producţie a cozonacilor „Franzeluța”. Ne exprimăm speranța că produsele noastre pascale vor ajunge pe masa de sărbătoare a fiecărei familii și vă asigurăm că rămânem fideli calității și inovațiilor”, a declarat Boris Andros.

ÎPS Vladimir a urat tuturor angajaţilor Combinatului, ca şi în continuare, să bucure cetățenii cu produse de cea mai înaltă calitate, iar de Paşti să aducă pe mesele credincioşilor pasca şi cozonacul – simbolurile sărbătorii. „Dumnezeu să vă binecuvânteze cu binecuvântările sale cerești pentru măreața sărbătoare a Învierii”, a subliniat Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir.

Pentru ca produsele fabricate la „Franzeluţa” S.A. să ajungă pe masa fiecărui cetăţean, de sărbători, au fost preconizate spre fabricare aproximativ 170 tone de produse pascale. Consumatorii îşi vor putea alege produsul preferat dintr-o varietate de 40 de produse, iar majoritatea vor avea marcate pe ambalaje mesajul: „Binecuvântat de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, Vladimir”.

„Franzeluța” se străduie să satisfacă gusturile tuturor, oferind posibilitatea de a alege și punând un accent deosebit, atât pe produsele tradiționale – cum sunt cozonacii, pasca cu brânză de vaci, ruladele cu diferite umpluturi, cât şi pe produsele fabricate după tehnologie italiană. Menţionăm că, „Franzeluţa” S.A. a fost printre primii producători din ţară care a obţinut permisiunea de a implementa această tehnologie la fabricarea checurilor Panettone.

La fabricarea acestor delicii culinare sunt folosite doar ingrediente naturale şi umpluturi – una mai delicioasă decât alta: ciocolată, gem, cacao, fructe zaharisite, mac, stafide, vişine, miez de nuci ş.a.

În acest an, la sortimentul produselor pascale s-au mai adăugat încă două produse noi. Este vorba despre rulada de cozonac cu ciocolată (0,7 kg) şi figurina dulce „Puişor de Paşti” (60 g) – pentru copii.

Produsele pascale sunt disponibile, atât în magazinele specializate „Franzeluţa”, cât şi în reţelele de supermarketuri. Preţurile la produsele tradiţionale nu au fost modificate faţă de cele de anul trecut şi variază între 7,70 lei şi 83,00 lei pentru checuri, cozonaci, figurine dulci, rulade şi de la 43,00  lei până la 140,00 lei pentru panettone.

„Franzeluța” oferă prețuri accesibile, dar înainte de toate – calitate! Calitatea se datorează laboratorului înzestrat tehnic la cel mai înalt nivel şi acreditat de centrul naţional MOLDAC, liniilor de fabricaţie şi tehnologiilor moderne, specialiştilor înalt calificaţi care activează în cadrul întreprinderii şi, desigur, sufletului depus de fiecare angajat în parte.

„Franzeluţa” păstrează caracterul specific tradiţiei autohtone şi încearcă prin fiecare produs să aducă în casele consumatorilor spiritul şi bucuria sfintelor sărbători de Paşti.

SHOK.md


APR 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...