[ X ]
FRESH
Victoria Beckham rupe tăcerea și le răspunde celor care au criticat-o ...
Disprețuia ASTA în copilărie! Nicoleta Sergentu: „Mă simțeam atât ...
Smally a lansat O NOUĂ PIESĂ: „De data asta e “SO HIGH” bun de ascultat ...
Ce gravidă fit! Kate Hudson arată perfect în al doilea trimestru de ...

Unirea Basarabiei cu Țara - PICTATĂ pe NISIP!VIDEO//

Ana Munteanu, pictor și sand artist, a lansat vineri, 27 martie, cu prilejul împlinirii a 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara, un nou videoclip.

Filmul spune, prin intermediul artei în nisip, trecând prin întreaga istorie a regiunii începând cu anul 1600, povestea emoționantă a idealului făurit la 27 martie 1918, zi în care Basarabia a decis Unirea cu patria-mamă.

Inspirată de tot ce o înconjoară, de oameni, vise şi aspiraţii, Ana Munteanu a realizat un filmuleţ care reproduce întocmai unul dintre cele mai importante evenimente din istoria românilor de pe ambele maluri ale Prutului. „Importanţa momentului 27 martie 1918 m-a inspirat să reprezint această istorie în tenica de sand art. Vreau să le reamintesc oamenilor despre faptul că suntem un popor curajos, brav şi avem un trecut şi o cultură de care trebuie să fim mândri”, a declarat artista din Basarabia.

Finalistă a concursului “Românii au talent”, Ana Munteanu a participat la expoziţii naţionale şi internaţionale organizate de Ministerul Culturii, UNESCO, Uniunea Artiştilor din Republica Moldova, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Moldova. De asemenea, picturile ei sunt prezente în numeroase colecții particulare din SUA, Italia, Franța, România, Cehia și Moldova.


APR 1, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...