[ X ]
[ X ]
FRESH
Administrator TESORO MIO: „Numai în Moldova o persoană care cunoaște ...
Kate Middleton a arătat minunat într-o haină în nuanţa anului
Un colecționar și-a propus să promoveze SISTEMUL MONETAR al RM în ...
Dianna Rotaru, despre FEMEIA cu care a fost fotografiat iubitul ei: ...

Centrul Cultural Vatra adună toată lumea la CEL MAI GRANDIOS EVENIMENT al verii – Festivalul Medieval. Iată ce activități vor fi PENTRU COPII!FOTO//

Pe 23 și 24 iunie, Centru Cultural Vatra adună toată lumea la cel mai grandios eveniment al verii – Festivalul Medieval. În cadrul Festivalului Medieval 2018, vizitatorii vor avea posibilitatea să fie parte dintr-o adevărată lecție de istorie, urmărind cavaleri prinși în lupte, îmbrăcați în costume medievale și mânuind arme specifice vremii. De asemeni, toți doritorii și membrii cluburilor de reconstituire istorică se vor putea implica în jocuri distractive medievale de tipul Orbii și sunducul, Călăreții și caii, Forța strămoșilor, informează SHOK.md.

În paralel cu jocurile medievale pentru maturi, copiii se vor bucura de numeroase puncte de atracție, cum ar fi zona foto Micii Cavaleri, unde se vor transforma instantaneu în curajoși cavaleri, îmbrăcând elemente dintr-un costum medieval și salvând frumoasa prințesă din ghearele fiorosului dragon. Pentru micuții aventuroși care nu se tem să fie stropiți de picaturile zglobii de apă se va organiza Războiul picăturilor de apă – PaParrrrUde.

Tiroliana, tirul cu arcul, aruncarea cu topoare, mini golf, fotbal, sunt doar câteva dintre activitățile pregătite atât pentru copiii curajoși, cât și pentru maturi.

Împreună cu picii lor, părinții și bunicii sunt invitați să facă o călătorie în trecutul minunat al națiunii noastre, vizitând Căsuța cu povești, un cadru autentic desprins din poveștile lui Ion Creangă, und copiii vor face cunoștință cu șotiosul Nică și personajele din povestea Capra cu trei iezi.

Plictiseala va lipsi din meniul festivalului și asta pentru că pe lângă activitățile distractive medievale, toți vor putea admira Codrii Moldovei în toată splendoarea lor, în cadrul drumețiilor pe trasee special amenajate, de diferite distanțe, cu posibilitatea de a face popas la diferite monunente istorice din Codrii Mănăstirii Căpriana și la stejarul lui Ștefan cel Mare.

Toți vizitatorii, dar și copilașii cei mai rezistenți, care nu vor fi obosiți de toate distracțiile de pe teritoriul Festivalului Medieval, vor avea parte și de un concert grandios, pe scena căruia vor urca interpreți, trupe și band-uri din țară și de peste hotare. Programul se va încheia cu un spectacol nocturn de excepție cu foc de tabără și fire-show feeric.

Precizăm că, biletele online – pe www.afisha.md. Intrare gratis pentru copii până la 12 ani și pentru adulți până la ora 11.00, în fiecare zi. Mai multe detalii la nr. 079551133 și pe site-ul evenimentului: http://bit.ly/medievalofficial. Facebook: Festival Medieval 2018 Vatra.

SHOK.md


IUN 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...