[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

Zodiacul banilor. Top 3 zodii cu noroc în afaceri

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar. Fac ei cum fac şi banii le vor pica din cer. Au succes la serviciu ori în proiectele personale şi au ocazia chiar să îşi deschidă propria companie. Bazată pe un hobby sau pe o pasiune mai veche ori tocmai descoperită, însă un lucru e cert: banii se vor strânge grămadă în portofelul vostru.

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal primesc o mărire de salariu ori un bonus generos din partea şefilor. Cel mai probabil munca depusă în ultima vreme, calitatea proiectelor duse la bun sfârşit de voi şi seriozitatea de care aţi dat dovadă le-a demosntrat acestora că sunteţi un membru important al companiei. Nu rataţi şansa de a vă afirma în faţa celorlalţi. Succesul este garantat.

Săgetător

Săgetătorii vor primi o moştenire generoasă din partea unei rude în viitorul apropiat. Suma este una considerabilă şi vă va umple conturile de bani. Aţi putea investi suma într-o afacere proprie, dar gândiţi-vă bine dacă şansele de reuşită sun mari. Nu are rost să pierdeţi pe “barba” voastră. Cereţi sfatul unor persoane specializate dacă simţiţi nevoia de o a doua părere.


APR 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...