[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Zodii în căutare de aventură. Sunt 4 la număr, a ta e printre ele?

Sunt oameni care vor senzaţii tari, sunt oameni care vor linişte. Astrele influenţează caracterul nativilor şi pe unii îi face mai curajoşi, pe alţii nu. Dar tu ştii ce zodii sunt în căutare de aventură?

BERBEC

Aventura, adrenalina şi riscul îi face fericiţi. Nativii Berbec iubesc provocările. Fac lucruri de care alţii se tem. Berbecii sunt impulsivi şi vor face lucruri fără să se gândească prea mult. Dacă ar analiza totul, ar renunţa la ce trebuie să facă. Sunt fericiţi când îşi înfruntă temerile. Cu cât e mai greu sau periculos, cu atât e mai bine. Berbecii au nevoie de provocări constante.

 GEMENI

Vor face orice pentru distracţie. Nu vor să se plictisească deloc. Acceptă orice provocare le apare în cale. Au încredere în sine şi în abilităţile lor. Dacă apar riscuri, cu atât mai bine! Gemenii încearcă orice sport mai periculos.

 SĂGETĂTOR

Le plac enorm activităţile, mai ales cele în natură. Le place să exploreze. Vor parcurge orice drum lung pentru o privelişte de vis. Săgetătorii adora să viziteze cele mai neobişnuite locuri. Sunt determinaţi să cunoască toate culturile cu care interacţionează în vacanţe.

 VĂRSĂTOR

Iubesc parcurile de distracţii. Adrenalina este foarte importantă pentru ei. Iubesc senzaţiile tari, indiferent de genul lor. Nativii din zodia Vărsător sunt aventuroşi şi energici şi vor încerca să îi convingă pe cei din jur să fie şi ei la fel de aventuroşi.

elle.ro


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...