[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Zodiile care bârfesc cel mai mult

Două zodii pur și simplu nu știu să țină un secret, chiar dacă dau asigurări că secretul lor va fi în siguranță. Iată care sunt zodiile care bârfesc cel mai mult.

Trebuie să te gândești de două ori înainte să le dai o veste nativilor acestor zodii, pentru ca informațiile să nu ajungă la urechile greșite. Cu toate acestea, aceste zodii nu bârfesc din răutate și nu se gândesc să îți facă rău.

Cu siguranță că ai întâlnit și tu o astfel de persoană, în care ai crezut că poți avea încredere să îi spui totul și care te-a dezamăgit.

Ei bine, nativii zodiei Gemeni pur și simplu nu pot ține un secret. Pentru ei comunicarea este esențială și nu pot sta până când ceilalți nu află informația de care sunt extrem de entuziasmați.

Din fericire pentru ei, Gemenii știu să ducă vorba dintr-un loc în altul în așa fel încât să nu fie descoperiți și rar pot fi acuzați că de la ei a pornit bârfa. Există însă momente cruciale în care poți avea încredere deplină în nativii zodiei Gemeni. Vor face tot posibilul să protejeze ceea ce le-ai spus. Depinde de starea de spirit pe care o au.

Nativii zodiei Balanță vrea să audă ambele păreri înainte de a judeca o situație

A doua zodie care nu reușește să țină pentru ea ceea ce a aflat este zodia Balanță. Deși ar putea părea cea mai drăguță persoană din lume și extrem de diplomată, există momente în care nativul Balanță dă cu bâta în baltă. Nu ai crede despre aceste persoane că ar putea bârfi și tocmai acesta este motivul pentru care i se încredințează unele secrete.

Înainte de a judeca pe cineva, nativul zodiei Balanță va vrea să asculte ambele variante ale unei povești pentru a-și da cu părerea. Din acest motiv s-ar putea să „scape” anumite informații esențiale în fața celorlalți.

teotrandafir.com

 


IUL 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...