[ X ]
FRESH
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...

Zodiile care divorțează în această toamnă

Se anunță o toamnă plină de neprevăzut pentru câteva zodii, care vor decide că este mai bine să o ia pe un alt drum față de partenerul de viață. Neînțelegerile din ultima perioadă vor ajunge la cote maxime și nu este exclus ca mulți dintre acești nativi să se separe definitiv de persoana iubită. Iată care sunt zodiile care divorțează în această toamnă.

Nativii zodiei Săgetător trec prin clipe dificile în viața de cuplu în această toamnă. Cu Saturn aflat în Casa relațiilor, dragostea și căsătoria riscă să aibă de suferit în această perioadă. Acești nativi simt că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și nu trebuie să surprindă pe nimeni atunci când vor anunța că au luat o decizie radicală.

Cei care au o relație de lungă durată cu partenerul de viață probabil că au trecut deja în ultima perioadă prin niște certuri serioase. Nativii zodiei Săgetător se gândesc din ce în ce mai mult la o despărțire definitivă și la o nouă viață. Au dreptul să fie fericiți și împliniți, iar această viață nu le mai oferă deloc sentimentul de liniște pe care îl doresc alături de partenerul de viață.

Nici nativii zodiei Balanță nu se pot lăuda cu o viață sentimentală prea fericită în această toamnă. Extrem de determinați să aibă o familie fericită, dar și o carieră care să le ofere zilnic satisfacții, cumva aceștia se vor împotmoli în această toamnă.

Vestea va lua pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe partenerii de viață

Unii nativi vor decide să renunțe la agitația pe care le-o provoacă partenerul de viață și să se concentreze asupra altor lucruri care contează mai mult pentru ei. Vestea divorțului va cădea ca un trăznet pentru cei din jurul lor, care îi considerau extrem de fericiți.

Nativii zodiei Balanță au de luat decizii extrem de dificile în această perioadă, definitorii pentru viitorul lor. Sunt sfătuiți să aleagă și cu inima, deoarece s-ar putea să regrete amarnic deciziile luate la supărare.

teotrandafir.com


SEP 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...