[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Zodiile care iubesc în secret!

În timp ce unele persoane ar striga în gura mare că s-au îndrăgostit, există și persoane care ar face orice ca acest lucru să nu se afle. Iată care sunt zodiile care iubesc în secret.

De cele mai multe ori, îți va fi aproape imposibil să vezi care sunt cu adevărat sentimentele nativului Rac. Este cea mai sensibilă, dar și cea mai timidă zodie, așa că nici nu este de mirare că de multe ori nu își va împărtăși deloc sentimentele. Este tot timpul măcinată de gândul că persoana pe care o iubește s-ar putea să nu îi răspundă cu aceleași sentimente, așa că preferă ca să nu dezvăluie ce simte, cu adevărat. Dezamăgirile din trecut îl fac pe nativul Rac să nu se mai avânte prea ușor într-o nouă relație și astfel pierd ocazii uriașe, care trec pe lângă ei.

Nativii zodiei se tem să iubească intens și acest lucru îl fac pentru că nu sunt pregătiți pentru dezamăgiri. Rar vor ști cei din jur ce este, cu adevărat, în sufletul lor. Iar dacă cineva se va îndrăgosti de acest nativ, atunci cu siguranță că el va trebui să facă primul pas, înainte de a-l face Racul.

A doua zodie pe care nu o poți ghici deloc în legătură cu ce este în sufletul său este zodia Fecioară. Chiar dacă vrea să pară o persoană extrem de puternică, în realitate este delicată și foarte timidă. Are nevoie de puțin avânt pentru a-și dezvălui sentimentele.

Nativul acestei zodii este mereu rezervat și va fi nevoie de multe gesturi și de calități ale celeilalte persoane ca să își deschidă sufletul cu adevărat și să îi spună ce simte. Până atunci, va prefera să iubească în secret și orice gest va fi permanent analizat și pus sub lupă, pentru a vedea dacă merită acele sentimente.

teotrandafir.com


OCT 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...