[ X ]
[ X ]
FRESH
Uite cum şi-a serbat Jennifer Lopez gemenii! Max și Emme au împlinit ...
Tany Vander, despre CUM I S-AU SCHIMBAT preferințele culinare în sarcină: ...
Dara, despre CARIERA PESTE PRUT: „Mi-a fost foarte frică să ajung ...
După O ZI DE TĂCERE… Dianna Rotaru a anunțat că S-A MĂRITAT! FOTO//

Zodiile care mint cel mai bine. Fac acest lucru cu zâmbetul pe buze și nu îți dai seama!

Unii oameni parcă sunt făcuți să mintă. Aceștia reușesc să disimuleze atât de bine adevărul, că la final nu mai știi ce este adevărat și ce nu. Iată care sunt zodiile care mint cel mai bine și de ce fac acest lucru.

Nativii zodiei Gemeni sunt considerați mincinoșii zodiacului. Având o personalitate duală, nici nu este de mirare că unele povești pe care le spun au două începuturi și două finaluri diferite. Pentru cei care sunt în preajma lor, trebuie să știe că Gemenii nu fac aceste lucruri cu intenție rea, ci se comportă astfel pentru a păstra o relație bună cu toată lumea.

Gemenii sunt extrem de prietenoși și, de cele mai multe ori, sunt minciuni atât de mici încât nu îi afectează pe ceilalți. Unele secrete trebuie să rămână ascunse, iar Gemenii știu să facă acest lucru și să spună o mică minciună în schimb, pentru ca nimeni să nu aibă de suferit

Nativii zodiei Rac, la rândul lor, reușesc să îi surprindă pe ceilalți. Dacă în aparență sunt niște persoane extrem de calme și cu capul pe umeri, acești ascund un mare sectret. Ei pot gândi în detaliu o minciună și detaliile acelei minciuni, încât este aproape imposibil să îți dai seama că te-a mințit.Fie că este vorba despre sentimentele față de o altă persoană sau de o părere despre cineva, nativii zodiei Rac reușesc să disimuleze adevărul ca niște adevărați maeștri.

Aceștia mint de cele mai multe ori pentru a se proteja de răutatea celor din jur și pentru a crea o barieră. Nu vpr să fie răniți, așa că preferă minciuna în locul adevărului.

De ce mint Balanțele, este o surpriză pentru toată lumea

Cea de-a treia zodie care este campioană la minciuni este zodia Balanță. Nativii acestei zodii reușesc să mintă cu zâmbetul pe buze, iar nimeni nu își dă seama de acest lucru. Pentru că urăsc conflictele, nativii zodiei Balanță preferă să spună o minciună și să evite o posibilă ceartă. De asemenea, atunci când sunt puși în fața luării unei decizii majore, apelează la minciuni pentru a nu da un răspuns clar. Totul se face cu diplomație, din fericire, însă îi poate răni pe ceillați atunci când sunt strânși cu ușa și nu au încotro decât să spună tot adevărul.

teotrandafir.com


AUG 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...