[ X ]
FRESH
Ce se mândreşte Andra cu fetiţa ei! Eva i-a moştenit talentul muzical ...
Laura Vetty, despre FLORII și NUMELE EI: „Îmi place foarte mult, nu ...
Interpreta Viorica Lupu a dezvăluit cum I S-A ALES NUMELE: „Sunt unica ...
Margareta Răducanu, despre NUMELE EI „DE FLOARE”: „Bunica mi l-a ales. ...

Zodiile care nu pot trăi fără atenția celor din jur

Există persoane care nu știu cum să fie mai discrete și să nu iasă deloc în evidență, însă există și persoane care nu se simt deloc bine dacă nu sunt mereu în centrul atenției. Iată care sunt zodiile care nu pot trăi fără atenția celor din jurul lor.

Dacă ar fi să primească cineva o coroniță în acest top, ei bine, nativul zodiei Leu poate să se încoroneze cu succes. Acest nativ este cunoscut pentru faptul că dorește mereu să aibă parte de orice fel de atenție.

Fie că este vorba despre prieteni, despre familie ori despre persoana iubită, nativul zodiei Leu nu poate trăi izolat de ceilalți și neștiind ce se întâmplă permanent în fața sa.

Prin tot ceea ce spune, dar și ceea ce face, nativul zodiei Leu reușește să atragă atenția și se simte ca peștele în apă când lumea îi cere ajutorul sau sfatul. Din acest motiv, acești nativi pot fi lideri desăvârșiți. Este o plăcere pentru acest nativ să fie în centrul problemei, chiar dacă de multe ori chiar el o cauzează.

A doua zodie care poate intra detașat în acest top este zodia Berbec. Acești nativi adoră să se afle mereu în competiție. Fie că este vorba să fie în competiție cu colegii de serviciu sau chiar și cu persoana iubită, nativii acestei zodii găsesc o satisfacție uriașă atunci când cineva le dă dreptate și îi încurajează.

Femeile zodia Berbec simt permanent nevoia să fie admirate și să li se recunoască mereu frumusețea, dar și celelalte calități. Chiar dacă reușește să vadă și singur că este foarte bun într-un domeniu, nativul zodiei Berbec simte nevoia să i se confirme și astfel să meargă mai departe.

În cazul în care nu simte că este complimentat destul de des, nativul zodiei Berbec se va orienta spre o altă persoană. Nu te costă nimic să îi faci mici complimente în fiecare zi.

teotrandafir.com


NOI 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...