[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Zodiile care nu știu să păstreze o relație

Atunci când vine vorba despre relații, unii oameni pur și simplu nu știu să păstreze o legătură și ajung să trăiască o viață în singurătate sau să aibă multe relații fără implicații sentimentale prea mari. Iată care sunt zodiile care nu știu să păstreze o relație.

Nativii zodiei Balanță sunt niște persoane extrem de pretențioase și mereu au tendința de a cere din ce în ce mai mult de la partenerul lor. Perfecționiști din fire, se atașează greu de o persoană și este aproape imposibil să întâlnească pe cineva care să se ridice la standardele lor. Iar dacă găsesc pe cineva care pe care să îl modeleze, nu va sta pe gânduri să încerce să îi schimbe după bunul plac.

Însă ceilalți nu vor accepta aceste lucruri și, de cele mai multe ori, vor avea parte de despărțiri bruște. Pe cât de repede vor încerca nativii Balanță să se debaraseze de cineva, pe atât de repede vor fi părăsiți de către persoana de care încep să se atașeze.

Cât despre nativii zodiei Gemeni, aceștia se lasă cu greu descoperiți de către cineva. Pe cât de repede își găsesc cuvintele în fața celorlalți, pe atât de greu le vor găsi în fața persoanei de care încep să se îndrăgostească. Nu sunt foarte statornici, iar din acest punct de vedere vor părea neserioși. Partenerul se satură să îi ghicească adevăratele gânduri nativului Gemeni, chiar dacă acesta are cele mai bune intenții.

Chiar dacă pot părea tot timpul nerăbdători, visul lor cel mai mare este să fie fericiți. Vor căuta chiar și o viață întreagă o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă cu ei. Din acest motiv, s-ar putea să aibă parte de multe relații eșuate sau să stea mult timp singuri.

teotrandafir.com


OCT 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...