[ X ]
[ X ]
FRESH
A ieșit pe stradă după MAI MULT DE 20 DE ZILE! Monica Babuc: „E teribil ...
Și-a arătat SOȚIA, ÎN PREMIERĂ! Igor Strib: „Cea mai mare comoară ...
Ofițer de presă – DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre silueta sa: „Aceasta ...
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...

Zodiile care se căsătoresc anul ăsta

Anul 2018 se anunță unul plin de surprize și dacă o parte dintre nativi se vor bucura de succes pe plan material, alții își vor întâlni sufletul pereche și își vor oficializa relația.

Pentru trei zodii, anul 2018 poate fi momentul în care vor face marele pas. În anul ce urmează, aceștia se vor concentra pe aspecte ce țin de dragoste și există mari șanse să își întemeieze o familie.

Zodiile care se vor căsători în anul 2018

1. Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, anul 2018 va fi unul foarte încărcat din punct de vedere emoțional. Romantismul îi va cuprinde pe nativii acestei zodii și dacă încă nu au o relație, mulți dintre ei vor întâlni persoana care să le rămână alături o viață întreagă. În 2018, aceștia au șanse mari să se căsătorească, iar astrologii sunt de părere că acesta este cel mai potrivit moment pentru ca ei să spună „da”.

2. Rac

Dacă iubirea a fost un capitol la care nu au excelat până acum, 2018 aduce vești bune pentru Raci. În anul ce vine, mulți dintre ei vor fi deschiși către o nouă relație, iar lucrurile se vor așeza din punct de vedere sentimental. Cei care au o relație stabilă, dar care au cântărit mult lucrurile până să facă pasul cel mare, se vor gândi la căsătorie în 2018, acesta fiind un an foarte bun și pentru a deveni părinți.

3. Capricorn

Anul 2018 este un moment potrivit pentru ca cei născuți în această zodie să își oficializeze relația de cuplu. Capricornii trebuie să acorde mai multă atenție partenerului în 2018 și să consolideze relațiile în care sunt implicați. Cei singuri își pot găsi marea dragoste chiar acolo unde nu se așteaptă, iar un prieten bun sau un coleg de muncă se poate transforma în dragostea vieții lor.

Horoscopul amoros pentru luna ianurie 2018. Luna – și Anul Nou – sunt deshizătoare de simțuri. Nu vă faceți griji! Acesta este un lucru bun, mai ales că este vorba de dragoste și relații. Veți avea o conștiință completă în acest moment când vine vorba de modul în care vă simțiți cu adevărat, despre traiectoria curentă a vieții amoroase, datorită Lunii Pline în Rac pe 1 ianuarie.

Dacă sunteți singur, este timpul să vă implicați emoțional și să luați decizia de a vă deschide în fața persoanei pe care o întâlniți.

Dacă sunteți într-o relație, acesta va fi și un timp iluminat. Veți fi capabil să precizați exact când partenerul te lasă să te simți împlinit și inspirat. Din fericire, cu liniile de comunicare deschise, veți putea să vă dezvăluiți nevoile, ceea ce va face viața iubirii și mai plăcută. La urma urmei, dacă partenerul nu știe care sunt nevoile tale, cum va putea să fie aproape de tine?

www.teotrandafir.com


IAN 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...