[ X ]
[ X ]
FRESH
S-au DESPĂRȚIT după 9 ANI de RELAȚIE!
E pasionată de călătorii și a vizitat ZECI DE ȚĂRI! Olga Fedosenko: ...
Zis și făcut! Interpreta Stela Botez LANSEAZĂ CARTEA „Fata cu Cobza”: ...
Premierul Chicu – întrebat de un blogger: Care e REȚETA DE VARZĂ MURATĂ? ...

Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie! Anul 2019 îi prinde cu buzunarele pline

Ultima lună a anului 2018 vine cu multe surprize pentru câteva zodii, care au ocazia să facă niște afaceri extrem de avantajoase, care să le schimbe viața la 180 de grade. Iată care sunt zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie. Începului anului viitor îi va prinde pe acești nativi cu buzunarele pline.

Nativii zodiei Berbec au petrecut aproape tot anul muncind din răsputeri, iar acum la final, rezultatele se văd. Pentru că au fost atât de ambițioși, acești nativi culeg din plin roadele muncii lor.

Chiar dacă vor fi extrem de invidiați, ce mai contează acest lucru, când vor reuși, în sfârșit, să cumpere lucrurile la care au visat atât de mult timp? Fie că este vorba despre o casă, despre o mașină sau despre o călătorie scumpă, nativii zodiei Berbec au ocazia să facă niște cheltuieli importante.

Cu toate că veștile despre bani sunt extrem de bune, iar unii nativi ar putea primi chiar și o moștenire, aceștia nu vor renunța la tenacitatea și ambiția care îi caracterizează și vor continua să muncească din greu până în ultima zi a anului.

Și pe nativii zodiei Scorpion îi așteaptă mari surprize pe plan financiar în ultima lună a anului 2018. Orele suplimentare și proiectele în care s-au implicat întregul an au dat roade, iar acum, mulți dintre ei vor primi promovarea pe care și-o doresc de mult timp. Iar acest lucru le va aduce și o mărire de salariu considerabilă, ceea ce nu poate fi decât extrem de bine pentru acești nativi.

Se vor bucura din plin de toate aceste noi beneficii din viața lor, mai ales pentru că au muncit din plin pentru ele și au pierdut momente importante din viața lor și a celor dragi pentru ca acum să aibă parte de acest succes.

teotrandafir.com


NOI 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...