[ X ]
FRESH
Nu îmbătrâneşte! La 61 de ani, a cucerit covorul roşu de la Cannes!
Violonista Rusanda Panfili VA ÎNCÂNTA la Festivalul DescOPERĂ: „Vioara ...
O scriitoare din Moldova, stabilită în Franța, A CÂȘTIGAT Premiul ...
Viața după Parlament E ALTFEL! Cât de SCHIMBAT E Constantin Țuțu! ...

Zodiile care se îndrăgostesc după jumătatea lunii iunie

Zodiile care se îndrăgostesc după jumătatea lunii iunie sunt 4 la număr. Pentru ele adevărata lună a iubirii este aceasta.

TAUR – Dacă ești născut în această zodie și nu ai nici acum o relație, află că după 15 iunie îți găsești marea dragoste. S-ar putea să îți întâlnești sufletul pereche într-un loc unde nu te aștepți, așa că e bine să te dichisești pentru orice eventualitate.

FECIOARĂ – La câte pretenții ai când vine vorba despre persoana iubită, s-ar putea să nu te căsătorești niciodată. Lasă toate grijile, toate observațiile la o parte și deschide-ți inima. Luna aceasta vei întâlni o persoană specială.

De fapt este vorba despre o persoană pe care o știi deja, dar o vei descoperi dintr-o altă perspectivă.

VĂRSĂTOR – Dacă te plângi că nu ai noroc în dragoste, stai să vezi ce persoane minunate te curtează în a doua jumătate a lunii!

Vei avea parte de multe momente frumoase. Te vei simți ca un adolescent care se îndrăgostește pentru prima oară. Poate ieși ceva serios dacă decideți să comunicați fără niciun menajament. Începe o perioadă frumoasă în viața ta.

PEȘTI – Iubirea bate la poarta inimii tale. Ai parte de multe situații extrem de interesante din punct de vedere amoros. Cineva îți va arăta câte lucruri nu știai despre tine. Îți vei recâștiga încrederea în forțele tale.

Stima ta de sine va crește și vei simți fiorii iubirii fără să îți mai faci griji că acționezi greșit, că te faci de râs cu un gest sau o vorbă aruncată într-o doară.

teotrandafir.com


IUN 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...