[ X ]
[ X ]
FRESH
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...
E INDIGNATĂ de iresponsabilitatea celorlalți! Scriitoare: „După pandemie ...
Dana Markitan a lansat VIDEOCLIP: Soțul meu, la o nevoie – gen Covid, ...
Bianca Drăgușanu își face un nou implant, după despărțirea de Alex ...

Zodiile care se întorc la fosta iubire până la Crăciun

Pentru nativii zodiei Leu, Crăciunul se anunță a fi plin de neprevăzut. În cazul în care se gândesc la fosta relație și la ce nu a funcționat de s-a ajuns la despărțire, nativii zodiei Leu au ocazia să primească răspunsurile pe care și le doresc atât de mult.

Leii își dau seama că nu își doresc ca să îi prindă Crăciunul singuri, așa că vor face tot posibilul ca să se întoarcă la fostul partener de viață. Este momentul potrivit ca să se gândească la viitor și la cum să facă să reziste această relație cât mai mult timp.

Până la urmă, este vorba despre persoana care a ajuns să îi cunoască cel mai bine. Iar acest lucru îi ajută pe Lei extrem de mult. Se vor bucura din plin de împăcarea pe care și-o doresc atât de mult și Crăciunul îi va prinde mai fericiți ca niciodată pe nativii Leu.

Nativii zodiei Vărsător își părăsesc partenerul de viață pentru fosta iubire

Și nativii zodiei Vărsător se gândesc din ce în ce mai mult la trecut la trecut și la persoana pe care au lăsat-o să plece din viața lor atât de ușor. A venit momentul pentru ei să își recunoască greșelile și să încerce să se apropie mai mult de acea persoană.

Acești nativi caută liniștea sufletească și își dau seama că pot face acest lucru numai dacă se întorc la marea lor dragoste din trecut. Iar dacă acea persoană este singură, Vărsătorii au toate șansele să o cucerească. În cazul în care Vărsătirii sunt deja într-o relație, o vor da imediat uitării pentru fosta iubire.

teotrandafir.com


DEC 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...