[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Zodiile care vor avea noroc în luna august

Astrologii au dezvăluit lista cu zodiile care vor avea noroc în luna august. Află dacă te numeri printre nativii care vor avea lumea la picioare în ultima lună a verii. Iată care sunt cei mai norocosși oameni ce se vor bucura din plin de ultimele zile ale verii.

TAUR. Acești nativi vor avea parte de cea mai frumoasă perioadă a anului. Din punct de vedere sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Partenerii lor de viață fac tot posibilul să îi răsfețe. Se simt iubiți și apreciați, ceea ce este foarte bine. Aveau nevoie de astfel de momente. De asemenea, la locul de munca totul va decurge bine. Ba chiar vor fi puși în fața unor provocări peste care vor trece cu bine. În urma acestora, Taurii vor primi chiar și o mărire de salariu.

FECIOARĂ. A venit momentul să se întâmple lucruri bune și în viața acestor nativi. Dacă până acum au trăit de pe o zi pe alta cu speranța că, poate, mâine va fi mai bine, atunci au motive de bucurie. Din august totul se va așeza și în viața lor.

SCORPION. Pentru acești nativi, luna august va fi una de poveste. Scorpionii se vor simți capabili să facă orice. Se simt plini de energie, sunt fericiți, iubesc și sunt iubiți. Pe toate planurile, lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Așa că trebuie să profite și să se bucure de fiecare moment deosebit pe care îl trăiesc.

CAPRICORN. Și pentru Caprricorni, luna august va fi una tare bună. În sfârșit se vor întâmpla lucruri deosebite și în viețile lor. Vor avea un loc de muncă pe care îl iubesc, vor face ceea ce își doresc. De asemenea, Capricornii își vor găsi și marea iubire. Deci, se anunță o lună tare bună și pentru Capricorni.

teotrandafir.com


AUG 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...