[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Zodiile de bărbați de care trebuie să te ferești!

În timp ce unii oameni parcă te atrag ca un magnet, există și persoane pe care ar trebui să le eviți. Iată care sunt zodiile de care trebuie să te ferești pentru a nu suferi.

Nativii Berbec te vor cuceri de la prima privire. Sunt mereu puternici, inteligenți, și siguri pe ei. Însă încăpățânarea de care dau dovadă s-ar putea să fie de multe ori prea mult pentru tine. Orice opinie pe care o aveți în contradictoriu s-ar putea transforma într-o ceartă în toată regula, mai ales dacă nici tu nu știi să lași de la tine.

În cazul în care știi că ești o persoană mult prea sensibilă, ar trebui să stai departe de nativul zodiei Berbec, pentru că nu va ezita să își exprime punctul de vedere, chiar dacă nu are dreptate.

Cât despre nativii zodiei Gemeni, se știe faptul că sunt extrem de inteligenți și de descurcăreți. Cu toate că au extrem de multe calități, există un lucru care le pune mereu pe femei pe fugă din calea lui.

Sunt uneori mult prea preocupați de propria lor bunăstare, încât uită de bunăstarea celor din jur. Adoră să petreacă, să fie mereu în centrul atenției, să dea sfaturi și să arate cât de multe lucruri știu.

Cu toate acestea, nativii zodiei nu își pun problema zilei de mâine, așa că este extrem de greu pentru ei să se așeze undeva și să își întemeieze o familie. Simt de multe ori că mai au mult de copilărit, iar familia le-ar sta în cale ca să călătorească și să se distreze așa cum își doresc.

Dacă ai de gând să formezi o familie cu un nativ al zodiei Gemeni, s-ar putea să ai mult de lucru cu el ca să îl convingi că puteți forma o familie fericită.

teotrandafir.com


OCT 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...