[ X ]
FRESH
Priyanka Chopra şi Nick Jonas aşteaptă primul lor copil? Fotografiile ...
Orhei – CAPITALA DRAGOSTEI! Mii de îndrăgostiți au sărbătorit alături ...
Nu există DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE… Corina Bezdîga: „Iubirea vine ...
Când IUBEȘTE… Modelul Nicoleta Caun: „Sunt în stare să uit de orgoliu, ...

Zodiile perfecționiste. Nu se mulțumesc niciodată cu mai puțin

Câteva zodii pur și simplu nu se mulțumesc nu puțin și s-au născut perfecționiste. Nativii acestor zodii nu acceptă compromisuri și tot timpul își doresc cele mai bune lucruri, iar din acest motiv sunt uneori niște șefi care nu sunt mereu iubiți de către angajați. De asemenea, și în viața personală duc toate lucrurile către perfecțiune.

Iată care sunt zodiile care s-au născut perfecționiste și ce fac pentru ca lucrurile să fie așa cum vor ele.

Zodia Fecioară este cunoscută pentru calitățile sale. Fie că este vorba despre viața personală sau profesională, nativul zodiei Fecioară nu lasă nimic la voia întâmplării. Atunci când nimeni nu își dorește să plănuiască o ieșire în oraș sau chiar o vacanță, nativul zodiei Fecioară își asumă această responsabilitate și totul iese conform așteptărilor.

Cu o memorie foarte bună și cu un simț practic extraordinar, nativul zodiei Fecioară reușește să organizeze totul ca la carte. Nimeni nu se va plânge de un eveniment organizat de către nativul Fecioară.

Orice lucru care nu este realizat conform așteptărilor sale nu este perfect pentru nativul acestei zodii și este de neacceptat pentru el. Nu se va mulțumi cu mai puțin.

Zodia Balanță are o atenție către detalii deosebită

La rândul său, nativul zodiei Balanță va uimi pe toată lumea cu talentele sale organizatorice. Nu face rabat de la nimic atunci când vine vorba să facă un lucru bun. Acest nativ știe să păstreze mereu echilibru în lucrurile pe care le face și chiar dacă face lucrurile mai încet, la final totul este ireproșabil.

Nu se chinuie să fie perfecționist, pur și simplu îi ies lucrurile ca la carte pentru că are o atenție către detalii ca nimeni altul. Nu este dependent de reguli, însă, cumva, reușește să fie mereu pe fază când se întâmplă

teotrandafir.com


AUG 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...