[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

A avut oferte, dar, timp de 9 ani, NU A ACCEPTAT SĂ SE DEZGOLEASCĂ! Katy Rain: „Probabil niciodată nu voi face poze vulgare”

Interpreta Katy Rain nu se lasă uşor dezgolită. Timp de 9 ani, de când a apărut proiectul său – Katy Rain, nu a acceptat să o facă pentru nici o revistă. Astfel, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, ea a vorbit despre starea sa în timpul sesiunii, dar şi cum se simte când pozează provocator, lucru pe care l-a făcut recent.

„Timp de 9 ani nu am acceptat oferte pentru reviste ca să mă dezgolesc. Aici a fost o colaborare cu un fotograf care ştie să pună în evidenţă frumuseţea, sexualitatea şi senzualitatea feminină, dar nu vulgar, ceea ce mi-a plăcut. Probabil niciodată nu voi face poze vulgare, dar niciodată nu spune niciodată.

În orice sesiune foto, dacă nu îmi pui muzica, nu pot să intru în stare. Cei din echipă ştiu că trebuie să-mi creeze starea, să-mi pună muzica, să mă ajute cu chestia asta şi în timp intru în stare. Pentru că la început sunt cu probleme în cap şi chestii”, a spus Katy.

Artista, cu aproximativ două luni în urmă, a realizat o sesiune foto provocatoare, prima de acest fel şi susţine că nu se simte confortabil. „La sesiune foto nu mă simt confortabil. Era prima în astfel de direcţie şi mi-a fost mai greuţ, deşi fotograful era de gen feminin şi ar fi trebuit să-mi fie ok. Oricum a ştiut să ne conectăm în timp şi spre final era bine”, a conchis ea.

Cristina TOMAC
Fotograf: Margarita Cernei


IUL 2, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...