[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

A făcut SCHIMBĂRI! Doina Danielean: „În cele 3 săptămâni cât am stat doar în casă, am reușit să redescopăr în mine gospodina și bucătăreasa de altă dată”

Doina Danielean, prezentatoare TV și radio, o lună de zile a stat în casă, după care a revenit la job, și între timp s-a redescoperit. Ea a gătit foarte mult, a făcut câteva schimbări în cartea pe care o scrie, dar și a realizat că nu-i mai plac bijuteriile, informează SHOK.md.

„Dacă în prima lună am stat doar în casă, chiar primele 3 săptămâni nu am ieșit absolut deloc. Acum 2 săptămâni jumătate, deja a 3 săptămână se încheie, am ieșit din nou la job-ul meu. În cele 3 săptămâni cât am stat doar în casă, am reușit să redescopăr în mine gospodina și bucătăreasa de altă dată, pentru că am început să gătesc foarte mult.

Am realizat că mai am de schimbat câte ceva în ceea ce creez, în cartea pe care o scriam. Am schimbat destul de multe capitole, la unele am adăugat, la altele am mai scos, am mai revizuit agendele mele din anii trecuți. Am revizuit acele jurnale copilărești pe care le aveam cu versuri de altă dată scrise de adolescenta care era mega îndrăgostită. Am început să fac mai mult sport acasă. Nu am realizat înainte că sportul acasă poate fi atât de ușor și atât de convenabil ca și timp și implicare. Am mai revizuit garderoba mea, foarte multe lucruri de acolo pur și simplu au dispărut. Am realizat în această perioadă că nu-mi mai plac bijuteriile, chiar deloc, am început să nu mai port. Plus toată perioada asta nu m-am machiat deloc, deci sunt 2 luni și ceva de când tenul meu pur și simplu s-a odihnit de machiaj. Am realizat că sunt foarte eficiente măștile naturale, am început să-mi fac măști naturale atât la păr, cât și la ten.

Iar rețeta specială pe care am gătit-o în această perioadă de carantină, este rețeta de vinete, bărcuțe de vinete, gătite în stil turcesc. E o rețetă pe care o văzusem anterior și nu aveam curaj să o pregătesc, or nu eram în de ajuns de matură ca să-mi placă atât de mult vinetele. În această carantină am început să mănânc foarte multă vânătă și am descoperit acest mod să o gătesc fiind rețeta cea mai wow dintre toate câte le-am pregătit. Reperul meu de pe Instagram în această perioadă s-a umplut, toate fetele entuziasmate – „wow nu mai știam ce să gătesc, uite m-am uitat la tine și m-am inspirat”. Deci, dacă gătesc eu o rețetă a 2-3 zi primesc tag la stories de la fetele care gătesc rețetele, pe care le iau de la mine – asta îmi dă aripi să continui ceea ce fac”, a dezvăluit Doina, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


MAI 7, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...