[ X ]
[ X ]
FRESH
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o a doua ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...

A fost ÎNSĂRCINATĂ DE 7 ORI! Marina Cîrnaț spune CUM A SLĂBIT după ultima sarcină: „Am adăugat 15 kg” FOTO//

Marina Cîrnaț e mamă a 7 copii și a dezvăluit cum a slăbit după a șaptea sarcină, dar şi ce a ajutat-o să dea jos kilogramele adăugate, informează SHOK.md.

„Am adăugat 15kg – nici mult, dar nici puțin. M-am alimentat ca de obicei, totuși, în timpul sarcinii eu am tendința să mănânc mai mult dulce, iar după 30 săptămâni, în general mă mișc foarte puțin, iar asta se răsfrânge asupra greutății.

Ce am făcut eu? 

– În septembrie 2018 am născut;

– Abia în februarie am început să merg la bazin și să înot de 3 ori pe săptămână. Asta am observat că mari schimbări nu aduce, fiindcă nu depuneam efort potrivit.

– În aprilie, când s-a încălzit bine afară, am început să alerg zilnic în parc, jurul lacului: câte 1h fără pauze timp de aproape 2 luni (dacă de la început alergam continuu doar 10-15 min, atunci timp de 2 săptămâni simțeam că pot rezista și mai mult de o oră continuu).

– Alimentația pe care o vedeți zilnic la mine în stories (toată familia mănâncă aceeași doar în cantități diferite): câte 3-4 mese întregi și câte 2 gustări pe zi, adică nu mai des de 2h și nu mai rar de 4h. După ora 19:00 mă strădui să nu mănânc. Ați observat că la noi în familie de la mic la mare nu au exces de greutate…”, a dezvăluit ea, pe Instagram.

Cristina TOMAC


FEB 19, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...