[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Vlada Bernevec și Stas Suruceanu s-au mutat împreună DIN PRIMA ZI: „Am suferit după o despărțire serioasă, îmi zicea nu fi prost…”

Fotomodelul Vlada Bernevec și iubitul ei, Stas, au povestit cum a început relația lor de dragoste, în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste”, informează SHOK.md.

„Ne cunoaștem cu Vlada încă din copilărie, ne cunoaștem de la grădiniță, de la 3-4 ani. Nu am comunicat foarte mult când am fost adolescenți. Vlada, pe atunci, când comunicam, lucra prezentatoare meteo. Din acest motiv Vladei știu că îi place să călătorească, din salariul câștigat nu-și putea îndeplini visul pe deplin, Vlada a decis să-și deschidă o afacere”, a spus Stas.

„De atunci a început comunicarea noastră, deci comunicam în fiecare zi, petreceam toată ziua împreună, dar eram prieteni foarte buni. Nu știu cum a început relația noastră. M-a atras el foarte mult, deși era singur, avea niște relații, dar nu foarte serioase, dar mi-am dat seama că nu este așa că când se îndrăgostește, iubește fata aia cu tot sufletul, face totul pentru ea”, a adăugat Vlada.

De asemenea, Stas a mărturisit că a avut o relație serioasă înainte de Vlada și a suferit o despărțire dureroasă, dar în tot acest timp vorbea cu Vlada. „Vorbeam cu Vlada și ziceam ce să fac, și ea zicea – nu fi prost, ea se folosește de tine, ea nu este pentru tine”, spune Stas. Vlada și Stas au spus că s-au mutat împreună din prima zi.

„Noi ne-am mutat împreună din prima zi, când am început să ne întâlnim, ba chiar înainte ca să fim împreună. Mă calma faptul că suntem împreună și că alături este cineva care mereu este cu tine chiar dacă ți-e greu și oricum dormi cu cineva care te îmbrățișează noaptea, și parcă totul trecea mai ușor”, a spus ea.

Cristina TOMAC


OCT 24, 2018


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...