[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Adelina Pestrițu, despre chinul operației la nas: «Aveam impresia ...
Natalia Gordienko A DEZVĂLUIT UN SECRET – ce a ajutat-o mult la naștere! ...
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...

Creațiile unui designer din Moldova, într-un magazin cu BRANDURI EXCLUSIVISTE din Dubai: „Am fost observați 2 ani în urmă”

Bloggeriţa Marinela Bezer s-a întors, recent, din Dubai, unde împreună cu mama ei, designerul Lilia Bezer, au prezentat cea mai nouă colecție a brandului lor, informează SHOK.md.

În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, a oferit detalii despre experiența din Dubai și despre faptul că brandul se vinde acolo.

„Am lansat colecţia „Malliny” în Dubai, într-un magazin Concept Store pentru haine „Ready Couture”, împreună cu mai multe branduri exclusiviste. Am fost invitaţi de Arab Fashion Council, după ce, noi am mai participat odată în Dubai la o prezentare de modă, doi ani în urmă. Atunci am fost observați de ei şi acum ne-au invitat să facem parte din acest concept”, a spus Marinela.

De asemenea, bloggeriţa a dezvăluit că e o afacere de familie, care a fost lansată câţiva ani în urmă. „E o afacere de familie, pe care am început-o cu mămica, acum câţiva ani. Ea e designer de profesie, avea pasiunea asta încă de mică. Brandul l-a lansat când eram noi mici, dar din cauza că aveam multe activităţi, ea s-a dedicat nouă, iar când am crescut şi am devenit independente, am decis să o ajut să-şi continue visul”, a adăugat ea.

SHOK.md


IUN 7, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...