[ X ]
[ X ]
FRESH
SE REPROFILEAZĂ! Dorina Darii – de la model la FEMEIE DE AFACERI: ...
Vai și amar de cel care va vrea SĂ-I FIE GINERE?! Victoria Lungu: ...
Poza în care Andreea Esca își arată toate semnele vârstei. Are curaj ...
Ceașca de sănătate: Ceaiul verde ne fortifică organismul

Dara, despre REȚETA-MINUNE de slăbit și articolele false în care e vizată: „E cea mai mare prostie în care am fost implicată”

Interpreta Dara a fost implicată într-o serie de articole false, în care se spunea rețeta-minune prin care a slăbit şi și-a făcut siluetă de invidiat. În cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV, a deschis parantezele despre aceasta.

E cea mai mare prostie în care am fost implicată, deja devine foarte virală. Ei dispar pe o perioadă, după aia se întorc. Nu este nici o rețetă-minune. Apropo, scriu despre asta un text lung, care, cred că o să-l postez în mai multe bucăţi pe Instagram, pentru că e o prostie mare. Şi o să povestesc despre lipsa pastilei-minune în a avea un corp sănătos şi o siluetă frumoasă. Eu mănânc sănătos, nu am slăbit în 2-3 luni, 2 săptămâni – niciodată. Nici un ceai, nimic.

Pe mine m-a stresat foarte tare când mi-a scris un medic şi m-a întrebat dacă serios, că şi ea vrea. Acolo a fost deja un non-sens total. Asta este o companie rusească, din câte am înţeles, există aşa problemă similară cu Antonia din România, şi e destul de dificil de rezolvat, e îndelungat, ei profită tare de asta”, a dezvăluit Dara.

Cristina TOMAC


IUL 7, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...