[ X ]
FRESH
Agentul 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare
VIDEOCLIP NOU de la interpreta de muzică populară Viorica Lupu!
ARE IUBIT Loredana Anton?
Fotografii aniversare cu Prinţul George, care a împlinit 6 ani!

De 2 ani e la București, dar NU S-A OBIȘNUIT! Solistul The Motans: „În viață trebuie să iei deciziile rapid”

Solistul trupei The Motans, Denis Roabeş, de mai bine de doi ani locuieşte în Bucureşti. Astfel, într-un interviu a vorbit despre mutarea sa, informează SHOK.md.

Am venit la sfârșitul anului 2016. În noiembrie m-am mutat cu totul. Pe la vama Albița. A fost foarte rapid, nu am avut ocazia să mă gândesc mult. Era cumva strâns de niște circumstanțe în Republica Moldova… Nu, existențiale.
M-a sunat Lucian Ștefan (n.r. Global Records) și a zis că-i place foarte mult ceea ce fac și mi-a propus să lucrăm împreună. Am stat cu el de vorbă pe Skype vreo 15 minute și peste două zile eram deja la București. În viață trebuie să iei deciziile rapid pentru că șansele nu cad din pod în fiecare zi. Am venit și în aceeași zi am stat cu el la micul dejun vreo 30 de minute, după care am mai discutat cu el vreo 30 de minute la birou și practic, în timp de o oră – o oră și jumătate, era contractul semnat”, a spus Denis, în cadrul unui interviu de pe life.ro.

De asemenea, Denis a menţionat că nu s-a obişnuit în Bucureşti. „Nu. Mie îmi place, dar nu m-am obișnuit de tot. E mentalitate diferită aici față de Chișinău. Acasă e familia mea. Acasă e mama, e sora, acasă sunt oamenii dragi. Acasă nu e loc. Acasă sunt oameni”, a conchis el.

Cristina TOMAC


NOI 30, 2018


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...