[ X ]
[ X ]
FRESH
NU ARE MAȘINĂ! Svetlana Sainsus: Cred că nici nu voi avea, dar îmi ...
Diana Grigor S-A DEZGOLIT a doua oară: Prima dată, 8 ani în urmă, ...
Adrian Ursu a dezvăluit CUM A CUCERIT-O pe Irina Negară: „În acea ...
Andreea Marin și iubitul ei, primul interviu împreună. Cum e vedeta ...

De Paști – LA PĂRINȚI! Stela Botez: „Sunt fericită că mama și bunica, împreună cu tata, pregătesc cei mai frumoși cozonaci, acasă”

Nu a avut ocazia să pregătească o masă de Paști, căci de fiecare dată e oaspete. E vorba despre interpreta Stela Botez. Pentru SHOK.md, Stela a vorbit despre sărbătoare, meniu şi tradiţii.

Anul acesta voi sărbători sfintele sărbători de Paști la părinți, în orașul Cahul. Tot cu ei vom merge în vizită la rudele din satul natal Pleșeni și la alte rude din Filipeni și Gotești.

Eu nu am avut ocazia încă niciodată să pregătesc o masă de Paști, pentru că am fost mereu fie oaspete, chiar și la mama acasă, fie am lucrat de sărbători. Sunt fericită că mama și bunica, împreună cu tata, pregătesc cei mai frumoși cozonaci în condiții de casă, ca în copilărie, pregătesc ouăle roșii pe care le înfrumusețează cu ornamente scrise cu lumânarea de ceară și frunzulițe, uneori mama vopsește ouăle în coji de ceapă. Ei mai pregătesc bucate, precum legume la cuptor cu carne de pui sau porc, salată proaspătă de primăvară cu legumele de sezon și nelipsitele sarmale cu smântână. Meniul este unul simplu și tradițional.

Păstrăm tradiția de a merge spre dimineață la sfințit merindele la biserică și de asta se ocupă fratele. Dimineața înainte de a ne așeza la mama de Paști, obișnuim să ne spălăm pe față cu un ou alb și unul roșu pentru sănătate și puritate. Ne mai place să spargem ouăle pentru a vedea cine este cel mai tare dintre noi, în acest context ne veselim cel mai mult.

Cititorilor SHOK.md le urez sărbători fericite de Paști, alături de cei dragi și îi îndemn să asculte albumul meu cu colinde pascale tocmai pe potriva acestei perioade”, a îndemnat artista.

Cristina TOMAC


APR 28, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...