[ X ]
[ X ]
FRESH
Irina Rimes a lansat CEA MAI AȘTEPTATĂ PIESĂ de pe albumul „Comsos”!
S-A REPROFILAT! Miss Moldova 2017 are O NOUĂ ACTIVITATE: „Odată ce ...
PIESĂ NOUĂ de la Natalia Moraru: „Este o melodie veselă, vie și care ...
Diana Grigor – ÎNCÂNTATĂ DE NEPOȚELUL SĂU: „S-a trezit instinctul ...

Ei știu care e SECRETUL iubirii și pasiunii! Mihai Burciu a făcut DEZVĂLUIRI din relația cu Carolina Jizdan! FOTO//

Mihai Burciu, jurnalist sportiv, şi soţia sa, stilista Carolina Jizdan, au o căsnicie frumoasă de trei ani, sunt extrem de îndrăgostiți în imaginile de pe rețelele de socializare și își fac declarații ce abundă în iubire. Pentru SHOK.md, el a acceptat să vorbească despre secretul căsniciei și relației lor.

Iată ce a dezvăluit Mihai:

„În relația mea de dragoste și familie am încercat, pe parcursul acestor frumoși trei ani, să implementez valorile pe care le-am consacrat dintotdeauna. Am dorit să fim liberi, dar devotați unul celuilalt, să fim onești unul cu altul, să ne oferim unul celuilalt exemple și învățăminte care să ne ajute să ne aducă și mai mult confort și bună dispoziție în relația noastră.

Îmi amintesc că, după o perioadă de timp, am început cu soția să ne spunem toate lucrurile și amintirile din viața noastră, de până a ne cunoaște, dar și lucruri pe care niciodată un ni le-am spus din momentele de când deja formam un cuplu și o familie. Probabil, încrederea fără margini unul în celălalt, satisfacția că perechea care este lângă tine este atât de curată, transparentă și liberă în gânduri, amintiri, emoții și sentimente, este cheia care îți dezleagă ani lungi de căsnicie.

Împreună cu soția ne oferim aceste momente de pasiune, iubire, încredere, descătușare de gânduri, de frământări, secrete ale trecutului, întâmplări ale prezentului, nu ne ascundem nici firimitura unui gând, trăim unul pentru altul, gândim unul pentru altul, mergem pe stradă zâmbind, scriindu-ne mesaje din oră în oră, ne surprindem cu momente de orice gen, ne aprindem lumânări parfumate, mâncăm pe pat, servim cafea în oraș la margine de stradă, ori privim filme în miez de noapte, chiar de a doua zi mergem la muncă. Ne fixăm provocări încântătoare”.

Cristina TOMAC


IAN 12, 2018


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...