[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

În 2007 devenea Miss Moldova, iar apoi a urmat o RUPTURĂ BRUSCĂ! Ina Kishlaru a povestit cum S-A SCHIMBAT viața ei după!

Ina Kishlaru (Codreanu) devenea Miss Moldova în 2007, iar 3 ani mai târziu s-a rupt de domeniul frumuseții, modellingului, și și-a schimbat total prioritățile. Acum ea este căsătorită, are 3 copii și se dedică sportului, informează SHOK.md.

Ina a spus, la „Știrile Dimineții” de la Canal 3, că a călătorit mult, a participat la concursuri internaționale și a beneficiat de diverse avantaje.

„În 2010 am fost la ultimul concurs și am decis să fac o schimbare. Și am rupt brusc. În primul rând, am făcut a doua facultate – design vestimentar. Și apoi mi-am cunoscut soțul, eu am fost cea care a inițiat întâlnirea. Era administrator la un restaurant, la care eu mergeam zi de zi la masă. Mergeam pentru el”, a povestit Miss Moldova 2007.

Acum Ina e mamă a trei copilași de 5, 3 și 2 anișori, e o soție grijulie și e antrenor de fitness, având o siluetă impecabilă. Și soțul ei, Alexei Kishlaru, activează în domeniul sportului.

SHOK.md


MAI 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...