[ X ]
[ X ]
FRESH
Jurnalista Doina Chiorescu – SEXY pe plajele din India: „M-am îndrăgostit ...
Regizoarea Victoria Roșca vrea SĂ FILMEZE UN SERIAL: „Abia scriu textul, ...
Accidentul rutier I-A DAT PLANURILE PESTE CAP! Tatiana Spînu: „Balul ...
Cele mai sexy calități ale fiecărei zodii

INTERVIU// Anatol NEAGU: Produsul consumat fără prelucrare termică este un produs viu, ce ne dă o viaţă sănătoasă de lungă durată

Anatol Neagu este producătorul formaţiei “EDICT”, pictează tablouri, scrie poezii în rusă şi română, a fost profesor la şcoala pe care a absolvit-o, iar la moment se ocupă de micul său business. Totodată, el e pasionat de modul sănătos de viață și e foarte atent la alimentația sa, așa că, în cadrul unui interviu acordat portalului SHOK.md, a vorbit despre faptul că de câțiva ani e vegetarian, iar de câteva luni e raw vegan.

SHOK.md: Când ați decis să faceți schimbări în regimul alimentar și de ce?

Anatol: Mă dezvolt spiritual şi pe parcurs am înțeles că organismul meu vrea schimbări. Am devenit vegetarian şi am fost pe parcurs de 7 ani.

SHOK.md: Raw vegan sau vegan, care sunt diferențele dintre ele și în care v-ați regăsit mai bine?

Anatol: După 7 ani am înțeles că vreau să duc foamete şi am încercat. Timp de 24 de zile nu am mâncat nimic doar lichid am consumat, fiind activ zi de zi parcurgeam pe jos 3-4 kilometri. După această experiență am devenit vegan. Nu mai consumam produse de animale şi peşte. A durat 4 ani, după care am devenit raw vegan, şi sunt deja 5 luni. Nu consum produse termic prelucrate, mai mult – consum legume şi fructe!

neagu

SHOK.md: Ce schimbări majore s-au petrecut în viața dvs.? Ne referim la schimbări radicale la nivel fizic, dar mai ales psihic?!

Anatol: La nivel fizic şi psihic mă simt împăcat cu sufletul meu si știu că am nevoie de această experiența ca să-mi îndeplinesc destinul!

SHOK.md: Enumeraţi cinci pași esențiali pentru a renunța la produsele din carne, pește și lactate?

Anatol: Cinci pași esențiali pentru a deveni raw vegan sunt:

1) Trebuie să te dezvolți spiritual
2) Trebuie să ai putere mare de voință
3) Trebuie să te conduci după subconștientul tău
4) Trebuie să ajungi la un consens dintre suflet şi rațiune, să existe între ele o colaborare.
5) Trebuie să studiezi experiența altora în domeniu, să-ți formezi un regim al tău la care să se adapteze bine organismul şi să nu cedezi şi ce dorești să obții !

SHOK.md: E greu/scump să fii raw vegan/vegan? Ce este cel mai complicat în acest sens?

Anatol: Să fii raw vegan în primele luni, la prima etapă, este greu. Organismul meu a slăbit. Toate bucatele le fac la moment sa fie proaspăt preparate. Este o prioritate, nu consum gaz şi nu mă folosesc de plita! Unele produse sunt destul de scumpe: susanul negru uscat la umbra costa peste 120 lei per kg, iar stafidele uscate la umbră (adică nu sunt uscate la electricitate) costă peste 100 lei kg.

neagu3

SHOK.md: Cum se împacă acest stil de alimentație cu anotimpul rece, când mâncărurile calde sunt de bază?

Anatol: Am trecut peste iarnă cu experiența mea. Pe frig organismul simte mai profund frigul, deoarece produsele pe care le consum aproape că nu au grăsimi. Este bine în perioada rece de consumat mai mult ulei, obligatoriu stors la rece. Cele mai bune sunt uleiurile din olive și in!

SHOK.md: Aţi avut vreun moment în care aţi simțit nevoia să reveniţi la alimentația clasică?

Anatol: Rațiunea omului nu dorește schimbări şi experimente asupra organismului, de aceea rațiunea te trage în situația în care organismul se simte relaxat şi confortabil. Rațiunea vrea să domine asupra sufletului şi vieții spirituale a omului!

SHOK.md: Bărbații iubesc carnea… Așa este sau, totuși, e relativă afirmația? Vă este vreodată poftă de carne, cu ce o înlocuiți?

Anatol: Bărbații mănâncă carne pentru că le dă energie, calorii, pentru că ei au mai multe activități fizice. Si multe femei tot consumă carne! Pot să vă spun sigur  că, consumul de diferite tipuri de carne de origine animală nu sunt benefice pentru organismul nostru, deoarece consumăm produse care au vibrații joase, dar noi, oamenii, suntem suflete din lumină şi dragoste, avem vibrații înalte!

De carne nu-mi este foame şi o înlocuiesc uneori cu ciuperci preparate crude în salată, uneori în CHIA adaug apă – ea se înmoaie, adaug ceapă, sare de Himalaya şi ulei de Olive. O mănânc cu puţină pâine. La gust este ca icra neagră – FOARTE GUSTOS!

neagu2

SHOK.md: Care sunt alimentele care, de obicei, se regăsesc în bucătăria și alimentația dvs.?

Anatol: În bucătăria mea se găsesc următoarele produse – banane, avocado, roșii, castraveți, ridiche, ceapă, usturoi, chia, mac, susan, semințe de floarea-soarelui decorate, semințe de dovleac decorate, mere, miere de albini, morcovi, crupe de hrișcă, crupe de in, portocale, lămâie, ananas, grapefruit, nuci grecești, kaki, pere, dovleac, pepene roșu, pepene galben, vinete și altele.

SHOK.md: Dacă ați întoarce timpul înapoi, ați mai schimba regimul alimentar? La moment, în ce „categorie” sunteți? Intenționați să faceți schimbări în viitor la capitolul alimentație?

Anatol:  Dacă aş întoarce timpul înapoi, aş trece cu mulți ani mai devreme la alimentația raw vegană. Este important să cunoască toată lumea că: produsul consumat fără prelucrare termică este un produs viu, în care se păstrează toate microelementele şi vitaminele necesare pentru funcţionarea bună a organismului nostru, ce ne dă o viaţă sănătoasă de lungă durată. Ţineţi minte acest lucru!

Doresc tuturor oamenilor să fie, permanent, în căutarea luminii. Vă doresc o viaţă veşnică, fericită şi realizată!

Cristina TOMAC


IUN 16, 2018


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...