[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Jurnalistă – VOLUNTAR pe timp de pandemie, în Chișinău: „Au fost zile când am mâncat pentru prima dată la nouă seara” FOTO//

Jurnalista Corina Frumuzachi a decis să se implice în calitate de voluntar în campania „Împreună Împotriva Covid-19”, în cadrul căreia sunt ajutați cei nevoiași din municipiul Chișinău, informează SHOK.md.

Corina, într-o postare pe Facebook, a mărturisit că, de 2 săptămâni trăiește o altă viață, în care nu se plictisește și nu are nevoie să-și caute activități.

„14 zile de când, absorbită de voluntariat, DAU ÎNAPOI O PARTE PE CARE AM PRIMIT-O ALTĂDATĂ DE LA ALȚII. Au fost zile când am mâncat pentru prima data la nouă seara, momente în care discutând cu colegele, înțelegeam că ne-am pieptănat 36 de ore în urmă😊 Zâmbeam. Nu ne păsa. Eram fericite.

Pentru că am făcut un bătrân să zâmbească din nou, am dat speranță unei familii prinse în ghiarele sărăciei.

Te invit și pe tine să întinzi o mână de ajutor. Vrei să oferi timpul tău liber celor mai puțin fericiți? Dacă răspunsul este da, atunci alătură-te familiei Inițiativa Împreună Împotrivă Covid-19 / Инициатива Вместе Против Covid-19Nu ai timp, sau nu vrei să ieși din casă? Donează un pachet cu produse alimentare/medicamente aici”, a scris jurnalista.

58821D84-6C6F-443C-9A84-47490A37E909

SHOK.md


APR 6, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...