[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ion Ceban, cu mingea pe teren: „Chișinăul va avea echipă de fotbal, ...
Timp de 22 de ani - FIDELĂ PĂRULUI SĂU! Model: Dacă m-am hotărît la ...
Vrea să ajungă la JUMĂTATE DE MILION DE URMĂRITORI pe Instagram! Anatol ...
Ana-Irina, PLINĂ DE ENERGIE ȘI DISPOZIȚIE: ,,Cu un picior în vacanță, ...

Laura Vetty a devenit mămica la 20 DE ANI: „Nu înţelegeam absolut deloc cum e, credeam că e ca o păpuşică mică, ca o jucărie”

Interpreta Laura Vetty de 6 ani e mămica unei fetiţe – Maia. Ea a devenit mamă la o vârstă fragedă – la 20 de ani, și pe atunci nu înţelegea ce înseamnă asta, iar„ în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală”, a vorbit despre cum a primit această noutatea, dar şi cum a fost acea perioadă.

„Am luat această veste ca o binecuvântare, eram foarte fericită. Nu înţelegeam absolut deloc cum e să fii mamă. Eu nu ştiam ce e asta, nu am avut surori, n-am avut fraţi, niciodată nu m-au lăsat ai mei să stau cu un copil micuţ, nu ştiam ce înseamnă asta. Eu credeam că e ca o păpuşică mică, ca o jucărie, deci stai cu ei te joci. După asta am înţeles ce înseamnă să fii mamă, chiar din prima zi.

Nu m-am gândit pentru nici o secundă de ce a fost atât de devreme, însă am avut un stres enorm de mult, atunci când întâmpinam acele greutăţi de care eu nu eram pregătită. Şi când îl vezi aşa micuţ şi plânge şi tu nu înţelegi de ce… Erau nişte momente din astea foarte complicate. Prima perioadă eram departe de mama, pentru că eram la Bucureşti, deja după aia, când m-am mutat, mami a fost alături şi m-a ajutat foarte mult”, a dezvăluit Laura.

 

Cristina TOMAC


NOI 17, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...