[ X ]
[ X ]
FRESH
Penélope Cruz a făcut furori la Paris. Are un trup perfect la 45 de ...
A luat o pauză, dar A REVENIT! Diamanta Paterău – mamă a DOUĂ FETIȚE: ...
Stilista Rusanda Cebotari, despre CEA MAI SCUMPĂ HAINĂ din garderobă: ...
TALENT ASCUNS? Nona Marian: „Prima mea picturĂ. O copie de pe Klimt” ...

Laura Vetty a devenit mămica la 20 DE ANI: „Nu înţelegeam absolut deloc cum e, credeam că e ca o păpuşică mică, ca o jucărie”

Interpreta Laura Vetty de 6 ani e mămica unei fetiţe – Maia. Ea a devenit mamă la o vârstă fragedă – la 20 de ani, și pe atunci nu înţelegea ce înseamnă asta, iar„ în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală”, a vorbit despre cum a primit această noutatea, dar şi cum a fost acea perioadă.

„Am luat această veste ca o binecuvântare, eram foarte fericită. Nu înţelegeam absolut deloc cum e să fii mamă. Eu nu ştiam ce e asta, nu am avut surori, n-am avut fraţi, niciodată nu m-au lăsat ai mei să stau cu un copil micuţ, nu ştiam ce înseamnă asta. Eu credeam că e ca o păpuşică mică, ca o jucărie, deci stai cu ei te joci. După asta am înţeles ce înseamnă să fii mamă, chiar din prima zi.

Nu m-am gândit pentru nici o secundă de ce a fost atât de devreme, însă am avut un stres enorm de mult, atunci când întâmpinam acele greutăţi de care eu nu eram pregătită. Şi când îl vezi aşa micuţ şi plânge şi tu nu înţelegi de ce… Erau nişte momente din astea foarte complicate. Prima perioadă eram departe de mama, pentru că eram la Bucureşti, deja după aia, când m-am mutat, mami a fost alături şi m-a ajutat foarte mult”, a dezvăluit Laura.

 

Cristina TOMAC


NOI 17, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...