[ X ]
[ X ]
FRESH
Cameron Diaz are un copil cu... cea mai bună prietenă!
Un nou sezon de „Vocea Ucrainei”! Dan Balan e ÎN ROL DE DRACULA! VIDEO//
E fana blănurilor și ȘI-A CUMPĂRAT DOUĂ de la Moscova! Interpretă: ...
Planeta în alertă! Șase decese de la coronavirus. Totul despre virusul ...

Maia Sandu, despre CĂSĂTORIE și COPII: „Deja demult nu mă mai întreabă nimeni… Le ziceam că sunt în căutarea omului perfect”

Ex-Premierul Maia Sandu nu este căsătorită și nu are copii și, afirmă că, deja nu o mai întreabă nimeni despre măritiș de mai multă vreme, informează SHOK.md.

Ea, într-un interviu pentru „Galben” – pe Youtube, a recunoscut că în trecut primea des întrebarea – când se mărită.

„Deja demult nu mă mai întreabă nimeni. Nu țin minte de la ce moment, dar nu mă mai întreabă. Bineînțeles că mă deranja, pe fiecare om deranjează asemenea întrebare. Eu le ziceam că încă sunt în căutarea omului perfect, dar nu l-am găsit și…”, a mărturisit politiciana.

Maia Sandu a spus că vine dintr-o familie mare și sunt o familie unită, comunică cu verișorii și cu nepoții și, chiar fiind în politică, a reușit să mențină relațiile. „Din păcate, nu am avut copii și nu am văzut cum e, dar, cred că e greu să reușești și profesional. Și probabil trebuie să tai de undeva, dar sunt dintre acei care reușesc”, a spus ea.

Cât despre adoptarea unui copil, fostul Premier a spus că s-a gândit și chiar a încercat să investigheze procedurile. „Nu am renunțat la acest lucru, dar am înțeles că sunt niște proceduri viciate și este și corupție în tot acest proces. Sper într-o zi să reușesc să mă clarific”, a conchis ea.

SHOK.md


DEC 13, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...