[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Misterul buchetului dispărut de la nunta regală. Una dintre domnişoarele de onoare a rămas fără flori

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle a fost urmărită de două miliarde de oameni din întreaga lume, dar doar cei foarte atenţi şi cu un simţ al observaţiei foarte ascuţit au observat anumite amănunte din timpul ceremoniei. Spre exemplu, faptul că una dintre domnişoarele de onoare alese de Meghan a fost atât de entuziasmată de ce se întâmpla în jurul ei încât a uitat complet de faptul că ar fi trebuit să aibă în permanenţă un buchet de flori în mâini, scrie www.click.ro.

Să fie una dintre domnişoarele de onoare la cea mai aşteptată nuntă al anului este un vis devenit realitate pentru orice domnişoară. însă emoţiile şi-au spus cuvântul şi de această dată. Fotografii oficiali care au participat la nunta prinţului Harry cu aleasa inimii sale Meghan Markle au observat faptul că una dintre domnişoarele de onoare şi-a pierdut buchetul înainte de a ajunge să pozeze alături de tinerii căsătoriţi, relatează thesun.co.uk.

Micuţa Florence Van Cutsem este singura domnişoară de onoare din fotografie care apare în instantanee fără un buchet de flori, în ciuda faptului că pe tot parcursul ceremoniei a purtat unul în mâini. Cei care au urmărit ceremonia îndeaproape au desluşit misterul. În timp ce Meghan emrgea spre altar, iar domnişoarele de onoare se aflau în spatele ei, unii dintre telespectatori au observat că nu Florence era cea care nu avea un buchet de flori, ci Ivy Mulroney, fiica celei mai bune prietene a Ducesei de Sussex. Problema a fost rezolvată, căci mireasa i-a înmânat buchetul de flori pentru a avea mâinile libere în timpul ceremoniei. Pe parcursul zilei, Ivy şi-a recuperat buchetul pierdut, în timp ce Florence l-a rătăcit pe el ei. Aşadar, Ivy a fost domnişoara de onoare care s-a bucurat de două buchete, în timp ce Florence nu a avut unul. Cu toate acestea, micuţa nu pare să se fi supărat prea tare, căci ăn alte fotografie apare ţinând nişte flori în braţe, semn că una dintre prietenele sale a dorit să împartă din buchet.

Florence van Cutsem este verişoara lui Grace van Cutsem, o altp fetiţă care a făcut furori la o nuntă regală, cea a prinţului William şi a ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Atunci, fetiţa a fost forografiată având o expresie facială foarte supărată, în timp ce toţi cei din jurul ei radiau de fericire.

 


MAI 22, 2018


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...