[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi ...
SE PLICTISEȘTE REPEDE în plan profesional! Ana Cernicova: „Vreau să…”
1 AN DE IUBIRE! Olga Busuioc: „Iubirea mea, motivația mea, inspirația ...
Regina Letizia, splendoare în roşu în vizita ei oficială din Cuba

Paștele – ÎN SÂNUL FAMILIEI, la Negureni! Nina Crețu: „Nu transformați simpla masă de sărbătoare într-o competiție gastronomică”

Fotomodelul Nina Creţu va sărbători Paștele în sânul familiei, respectă tradiţiile fără abateri, iar meniul de sărbătoare va fi unul simplu, informează SHOK.md.

„Pentru mine, probabil și pentru majoritatea dintre noi, Paștele înseamnă FAMILIE, de aceea, indiscutabil, voi sărbători în sânul familiei, ca de obicei, la Negureni.

Specific pentru moldoveni este să gătească zeci de feluri de bucate, mese etajate, în special cu multă, multă carne. La noi, însă, nu e așa. Eu prefer salată, pește, dar desigur că și cărnița de miel, care nu lipsește nicicând de pe masa de sărbătoare.

În fiecare an, maica-mea vopsește ouăle doar în culoarea roșie, nu ne abatem de la tradiție, transformându-le în jucării pentru brad.

În acest context, vreau să îndemn pe toată lumea să nu transformați simpla masă de sărbătoare într-o competiție gastronomică. Lăsați glamour-ul pentru alte sărbători și păstrați aspectul religios acestei sărbători sufletești”, a spus Nina.

58381162_2283560195037854_1480690018245672960_n

Cristina TOMAC


APR 29, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...