[ X ]
[ X ]
FRESH
Are 140 de kilograme, dar asta n-o împiedică pe Lizzo să facă show ...
Nicoleta Nucă PREGĂTEȘTE PIESĂ NOUĂ: „Va fi despre dragoste frumoasă”
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...

PLANURILE lui Emilian Crețu pentru 2020 - ACTE CARITABILE și o călătorie în Africa!

Actorul şi prezentatorul TV, Emilian Creţu, nu preferă să spună planurile sale de viitor, însă şi-ar dori să ajungă în alt colţ al lumii. Totodată, a dezvăluit că, în următorul an face 33 de ani şi, cu această ocazie, lansează o acţiune exact de ziua sa, informează SHOK.md.

„Sincer, nu-mi place să prevestesc ce se va întâmpla înainte sau să îmi pun o dorinţă – iată aş vrea asta. În 2020 voi face şi vârsta de 33 de ani, vârsta lui Iisus Hristos, şi m-am gândit exact pe 5 ianuarie, când o să fie ziua mea de naştere, o să dau start unei acţiuni, pentru că de-a lungul anului 2019 am făcut mii zeci de mii de fotografii cu fanii mei. Începând cu 5 ianuarie, o să fac fotografii doar cu condiţia că toţi cei care vor face fotografii cu mine vor trebui să-mi dea un leu şi toți aceşti bani adunaţi timp de un an de zile, exact până pe 5 ianuarie 2021, vor fi donați pentru un act caritabil”, a mărturisit el.

De asemenea, Emilian în 2020 şi-ar dori să ajungă în Africa. „Fiind în Cuba şi văzând ce sărăcie, de fapt, este aici… Este frumos aici doar natura şi doar marea, oceanul, oamenii sunt destul de frumoşi şi pozitivi, numai că au sărăcie imensă. Tocmai de aia, aş vrea în 2020 să mai merg în alt colţ a lumii, la fel într-o regiune săracă, pentru a vedea cum trăiesc alţi oameni. îmi doresc foarte mult să ajung în Africa, dar nu vreau la resorturi – că tot e bine şi frumos, mâncare de care vrei, plajă de care vrei. Dar aş vrea să merg într-un sat, să stau şi eu o zi – două cu ei şi să împart experienţa trăită acolo”, a mai spus Emilian.

Cristina TOMAC


IAN 11, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...