[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

PROBLEME ÎN PARADIS, după 2 ani și ceva de iubire? Tany Vander s-a mutat în APARTAMENTUL PROPRIU: „La mine e totul bine”

Femeia de afaceri Tany Vander s-a mutat în apartamentul ei și locuiește singură, spre marea mirare a internauților, căci până acum locuia cu iubitul ei Vasiliy Lungo, cu care are o relație de peste 2 ani, informează SHOK.md.

Vander a făcut lumină în privința mutatului și afirmă că nu s-a despărțit de Vasile, doar că tare îi drag e apartamentul ei după reparație.

„În primul rând, e apartamentul meu propriu, în care am stat demult, pentru care strâng bani de la 19 ani și tot ce e cumpărat în el e din banii mei”, a spus ea, despre apartamentul în care s-a mutat în aceste zile.

Cât despre despărțire, Tany a spus: „Dacă te muți, nu înseamnă că automat te desparți. Pur și simplu, noi avem mentalitate că dacă te muți – te desparți, ori trebuie să trăiești până la bătrânețe. Dacă eram căsătoriți, era stupid să mă mut, dar așa… poate eu am o mentalitate mai libertină”.

Totodată, ea a spus că asta ar putea trezi și emoții noi în relație.

„La mine totul este bine, inclusiv cu Vasile la fel, dar când visezi atâta să ai căsuța ta și să nu te muți aici ar fi tare ciudat”, a spus Tany, precizând că „Vasile nu e genul de bărbat care ar locui în apartamentului unei fete”.

De asemenea, Tany a spus și că faptul că are propria casă, din banii ei, e dovadă pentru cei care mai cred că ea stă lângă Vasile doar pentru banii lui.

SHOK.md


IUL 31, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...