[ X ]
[ X ]
FRESH
Céline Dion, al patrulea copil la 51 de ani! Vedeta va avea o fetiță
La 2 săptămâni de la nașterea primului… MAI VREA COPII? Tany Vander: ...
STĂ ACASĂ ȘI CÂNTĂ! Georgeta Voinovan: „Am compus o serie de cântece ...
NUME NOU! Vrea să-și facă loc în showbizul moldovenesc!

S-a dedicat AFACERILOR TOTALMENTE și s-a lăsat de muzică! Cristy Rouge: „Când munceşti cu oamenii, în fiecare zi se întâmplă ceva”

Interpreta Cristy Rouge are succes nu doar în muzică, dar şi în afaceri. Ea administrează un restaurant, un club de noapte, dar şi un salon de frumuseţe. În cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, a dezvăluit că s-a lăsat de muzică, dar nu definitiv, iar afacerile ocupă tot timpul.

„Am terminat conservator şi după asta am terminat Academia de economie. Toate aceste trei afaceri m-au luat cu totul, m-am despărţit de muzică puţin, când munceşti cu oamenii, în fiecare zi se întâmplă ceva. E foarte greu să te desparţi de oameni, dar dacă văd că nu este nici un scop, nu e nici un sens să colaborezi cu acest om, fiindcă tu răspunzi pentru toţi. Trebuie să ai acest focuşor în tine, dorinţă de a face ceva, trebuie să ai trăsături de lider, dacă nu are cine să te creadă te că poţi să faci acest lucru. Trebuie să ai experienţă, să fii un organizator adevărat”, a spus Cristy.

Cristina TOMAC


MAI 31, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...