[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

Vrea să devină TATĂ, dar… Emilian Crețu: „Eu nu încerc niciodată în viaţă să anticipez unele lucruri. Asta se va întâmpla”

Emilian Creţu, actor şi prezentator TV, are dorinţa de a deveni tată, însă susţine că totul vine la timpul potrivit, informează SHOK.md.

„Tot timpul am avut-o. Atunci când o să vină momentul potrivit şi timpul potrivit, pentru că eu nu încerc niciodată în viaţă să anticipez unele lucruri. Asta se va întâmpla, dacă s-ar întâmpla, îmi doresc foarte mult, când – nu ştiu. Cu siguranţă o să se întâmple…dar nu vreau să zic că vreau să devin tată, mâine mă duc şi gata mă fac tată. Lucrurile o să se întâmple.

… eu înţeleg că este foarte importantă familia, copiii, dar din punctul meu de vedere, la momentul actual, mai ales pentru un om din Moldova, atunci când te-ai însurat şi ai făcut copii – ţi-ai închis toate drumurile. Da, profit de tot.

Chiar am pornit de aici, urmează să devin tătic cândva, nu ştiu când, se va întâmpla. Fără căsătorie, nu vreau, pentru că este un chin. De ce ar trebui să mă căsătoresc, pentru că eu nu simt acest lucru?!”, a dezvăluit Emilian, în cadrul emisiunii “Istoriile Gloriei” de la NTV.

Cristina TOMAC


NOI 21, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...