[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Adelina Pestrițu, despre chinul operației la nas: «Aveam impresia ...
Natalia Gordienko A DEZVĂLUIT UN SECRET – ce a ajutat-o mult la naștere! ...
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...

Sanda Țurcan SE DEZICE DE TITLUL de „cea mai sexy femeie din Moldova”: „Am decis să returnez coroana. Oricum voi rămâne aceeași”

Femeia de afaceri Sanda Țurcan – desemnată al doilea an consecutiv cea mai sexy femeie din Moldova, de Vip Magazin, se declară nedumerită că împarte locul I cu Olivia Manoli și astăzi a venit, pe Facebook, cu o nouă reacție, informează SHOK.md.

„Pentru că am intrat într-un joc, regulile căruia păreau să fie clare la început, dar au fost schimbate nici măcar în timpul jocului ca atare, dar la finalul lui, mă văd nevoită să reacţionez (deşi fără prea mare tragere de inimă) la unele ştiri, postări ori comentarii de pe internet. S-a scris despre aceea că aş fi indignată de faptul că, după ce am fost aleasă, DA ALEASĂ! de fanii mei drept cea mai sexy femeie din Moldova, m-am pomenit, peste noapte, că împart acest loc din top cu o altă participantă la concurs.

Şi de ce, mă rog, se întâmplă aşa? Vreţi să ştiţi? Pentru că nu am dorit să achit pentru apariţia mea pe coperta VIP Magazin, iar asta înseamnă o sumă deloc simbolică. Pentru claritate, repet: nu consider că este corect să se schimbe regulile jocului în timpul jocului. Deci, nu am fost informată din start, că dacă nu achit pentru apariţia pe coperta VIP Magazin, atunci nici nu pot să-mi încurajez fanii să voteze pentru mine, deoarece, chiar dacă ies învingătoare, oricum nu voi fi deţinătoarea titlului. Pentru că totul e legat de bani, de achitări pentru servicii de care omul s-ar putea să nu aibă nevoie.

Şi acum, după ce am fost votată de 20 de mii de oameni, mă pomenesc că impart locul cu o participantă care a luat cu 9000 de voturi mai puţin decât mine. Asta, pentru că ea a achitat pentru apariţia sa pe coperta VIP Magazin. Şi în acest caz, cum procedăm cu ceea ce se cheamă corectitudine şi onestitate? Ce poveste le spunem celor 20 de mii de oameni care m-au votat pe mine? Şi mai jignitoare mi s-au părut afirmatiile pe care Rodica Ciorănică le-a făcut într-un interviu recent.

Am înţeles de la ea că o femeie de 30 de ani ori mai mult nu poate concura cu una de 20 de ani. Şi atunci de ce acceptaţi în concurs femei trecute de 30 de ani? Ca mai apoi să le jigniţi? Non-sens!!!

Ca urmare a acestui lanţ de acţiuni deloc demne şi frumoase, am decis să returnez coroana mea şi să cedez acest titlu inventat de VIP Magazin. Mai ales că nici până acum nu am înţeles de ce în revista doamnei Rodica Cioranica sub numele meu stă indicat şi locul întâi, şi locul doi. Un lucru să fie clar pentru toţi cei ce urmăresc această situaţie confuză şi jenantă, care pe mine mă dezgustă şi mă amărăşte: ori cu acest titlu, ori fără el, oricum voi ramane aceeaşi Sanda Ţurcan şi nu voi lăsa pe nimeni să-mi folosească numele în interes propriu, să-mi ştirbească demnitatea şi onoarea, iar acest lucru se referă, inclusiv, la proprietara revistei VIP Magazin, care m-a minţit şi a ascuns adevărul. Ş-apoi, voturile şi concursurile sunt o chestie subiectivă.

Până la urmă, important este cum ne simţim în suflet şi să fim mereu pe primul loc pentru cei dragi. Totuşi, în viaţă, pe lângă valori materiale, trebuie să ţinem cont şi de onoare, onestitate, corectitudine şi loialitate. E tot ce pot comenta la acest subiect. Vă doresc tuturor Sărbători Luminate”, a spus Sanda.

SHOK.md


APR 26, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...