[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Lucrează în TELEVIZIUNE și a pozat NUD: „Îmi place mult jurnalismul, însă simt că…” FOTO//

Ionela Bivol are 22 de ani, este reporter în televiziune, însă visa de mică să devină model, așa că recent a fost protagonista unei sesiuni foto fierbinți…fără haine, informează SHOK.md.

„Mereu îmi doream să devin model de talie înaltă, să defilez pe marele podiumuri de modă, să prezint colecţiile designerilor renumiţi. Ca şi alte fetiţe, defilam în faţa oglinzii încălţată în pantofii mamei, cu mulţi centimetri mai mari. Nu am ajuns încă să-mi realizez visul copilăriei, dar nici nu exclud că acesta ar putea deveni realitate. Dorinţa nu a dispărut, doar că a pălit”, a declarat ea pentru revista Vip Magazin, pentru care a și pozat goală.

Ionela a mai spus că își dorește o afacere proprie…un post de televiziune al său. „Să spun că mă văd prezentatoare, asta e prea puțin pentru mine, ar fi o experiență temporară. Vreau și pot ceva mai mult. Îmi doresc o afacere proprie, nu îmi place să depind de cineva și nici să primesc ordine, îmi place eu să le dau. Succesul meu nu cred că are o destinație definitivă, deoarece sunt o fire însetată de mai mult și de ceva nou”, a spus ea, adăugând: „Momentan, lucrez din greu la o carieră de succes în TV, îmi place mult jurnalismul, însă simt că aș putea să-l combin cu o afacere proprie. Poate, cu un nou post TV?…”.

SHOK.md

Foto: www.vipmagazin.md/DimaCantemir


FEB 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...