[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

Andreea Marin – prezentatoare Publika TV! Nu crezi, nu?!

Cunoscuta vedetă de televiziune, Andreea Marin, vine la Chişinău special pentru a prezenta un eveniment care va fi transmis în direct, la Publika TV.

Este vorba despre un eveniment organizat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova Edelweiss, pe 19 octombrie, un eveniment spectaculos destinat colectării de fonduri pentru modernizarea Institutului Mamei şi Copilului: Telemaratonul Renaşte Moldova.

La ora 8 dimineaţa se va da startul pentru colectarea donaţiilor în cadrul Telemaratonului Renaşte Moldova. Cei care vor dori să contribuie vor avea opţiunea de a trimite un SMS, de a apela o linie telefonică unde le va răspunde o vedetă sau de a merge personal la unul dintre cele patru puncte de colectare: două în Chişinău – la Institutul Mamei şi Copilului şi la sediul Publika TV, unul în Cahul şi altul în Bălţim scrie Prime.md.

Vor avea loc transmisiuni în direct din oră în oră, din studioul Publika TV şi de la centrele de colectare. Un număr mare de invitaţi speciali – personalităţi, reprezentanţi ai societăţii civile, oameni politici, ambasadori – se vor alătura campaniei.

Pe parcursul celor 12 ore ale Telemaratonului, spectatorii se vor bucura de momente artistice şi vor avea ocazia să afle totul despre campania Renaşte Moldova. Suma totală colectată în cadrul evenimentului va fi anunţată după ora 20.00.

O vedetă extrem de apreciată de publicul din Republica Moldova, Andreea Marin este recunoscută pentru implicarea în cauze sociale şi deţine statutul de Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România.

Edelweiss a donat peste 10% din suma necesară pentru reparația, modernizarea dar și dotarea cu utilaj medical a maternităţii şi a sprijinit toate evenimentele de până acum destinate colectării de fonduri pentru Institutul Mamei şi Copilului.

SHOK.md


OCT 7, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...