[ X ]
FRESH
NU ESTE DOAR ACTRIȚĂ! Mihaela Strîmbeanu e implicată într-un proiect ...
CU CHIRIE în București! Irena Boclincă: „În momentul de față aș vrea ...
Jennifer Lopez face striptease de dragul artei. Cum a ajuns artista ...
Kapushon a început să scrie ȘI PIESE PENTRU COPII! Ariana Maistrov ...

Anna Lesko și-a scos SÂNII la înaintare la Fort Boyard și A IMPRESIONAT, chiar dacă nu a știut cine e Nicoale Iorga!

Prezența Annei Lesko la show-ul românesc Fort Boyard nu va fi uitată ușor, în special datorită imaginilor foarte sexy pe care le-a oferit în timp ce încerca să termine proba menținerii echilibrului, scrie libertatea.ro.

La a doua probă pentru care a fost selectată Anna Lesko, care a trebuit să meargă pe cilindri pentru a ajunge la cheia lui Pere Fouras, s-a așezat pe burtă și a parcurs distanța respectivă foarte încet, oferind cadre extrem de sexy.

Îmbrăcată într-un maiou de culoare roz, Anna Lesko a oferit ipostaze de zile mari telespectatorilor, și până și stăpânul fortului a fost impresionat de ce a văzut. După ce la o probă anterioară Anna nu a știut răspunsul la o ghicitoare spunând că nu știe cine este Nicoale Iorga, Pere Fouras a spus că ”Poate că nu știe cine este Nicoale Iorga, dar sigur stie altceva”.

Din păcate pentru ea, deși a reușit să treacă peste toți cilindrii, și-a pierdut echilibru atunci când a întins mâna să ia cheia. ”Ultimul cilindru a fost foarte greu de stăpânit”, a spus Anna, foarte supărată după probă, adăugând determinată ”vreau să câștig!”.

A patra ediție Fort Boyard a ținut publicul cu sufletul la gură duminică seara, 22 octombrie. A patra echipă intrată în concurs, formată din Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Jorge, Răzvan Fodor și Ionuț Iftimoaie a reușit să adune 7.560 de Euro.

 


OCT 30, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...