[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

APARTAMENT de vedetă! Daniela Burlac a arătat CUM e ACASĂ la ea! FOTO//

Fosta prezentatoare TV, Daniela Burlac (pe ecrane – Daniela Jenunchi), a arătat interiorul apartamentului său, de 52 metri patrați, care e localizat la Poșta Veche și în care s-a mutat la începutul acestui an.

Compania care a realizat designul casei a publicat mai multe imagini, dar și a oferit detalii despre decor.

„Întâi de toate am revăzut și am modificat planul apartamentului în așa fel, încât să putem câștiga mai mult spațiu. Am atins asta demolând porțiuni de perete la intrarea în bucătărie, montând unele construcții din gips-carton. De asemenea, am demolat peretele dintre cameră și balcon, pentru a crea un spațiu izolat pentru dormitor. Dormitorul l-am zonat cu ajutorul unei construcții originale de culoare albă din bârne de lemn, transparentă, cu ornamente de inspirație orientală”, se menționează pe www.makani.md.

Draperiile din dormitor sunt de un albastru cobalt – o pată de culoare, împreună cu galbenul, mai aprinsă și mai intensă decât nuanțele utilizate în întregul apartament, unde s-a păstrat inocența albului dizolvat doar de cafeniu și unele nuanțe de albastru și verde pal.

Bucătăria: „Verdele mentolat din zona pentru gătit îmbogățesc ambianța cu prospețime, iar dulapurile care se contopesc vizual cu peretele alb creează și mai mult spațiu. Masa este și ea albă și este unită cu zona de gătit, ceea ce oferă stăpânei posibilitatea de a găti și, concomitent, de a sta cu prietenii la masă servindu-i imediat cu ceva delicios. Elemente decorative sunt discrete și se contopesc în mare parte cu interiorul, fără de a tulbura disciplina pe care o apreciază Daniela, atât la lucru, cât și în viață. Până și tabloul cu fragment de stradă în ploaie sugerează atmosfera de intimitate, liniște și solitudine”.

Antreul este și el foarte spațios și luminos, executat în aceeași paletă cromatică de alb-cafeniu-albastru pal cu o oglindă mare și o garderobă de potrivă.

SHOK.md
Foto: makani.md


MAR 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...