[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Beneficiile nebănuite ale sexului – poziţii sexuale care te scapă de problemele de sănătate!

Beneficiul evident al sexului este plăcerea pe care o obţinem în urma lui, însă v-aţi fi gândit că el are şi proprietăţi de vindecare a anumitor afecţiuni? Ei bine, află că poţi scăpa de problemele ca cele ale sistemului digestiv sau ale rinichilor în cel mai plăcut mod posibil: făcând sex, scrie Bravo.net. Iată poziţiile care te ajută în acest sens!

Pentru bărbaţi:

1. Femeia stă pe o parte cu şoldurile răsucite, astfel încât pelvisul ei să fie orientat în sus cât mai mult posibil. Bărbatul stă deasupra şi o penetrează.

Beneficii: ajută la rezolvarea celor mai comune problemele legate de sex (impotenţă, ejaculare precoce, dificultate în atingerea orgasmului)

2. Atât bărbatul, cât şi femeia stau pe o parte, unul cu faţa la celălalt. Femeia îşi ţine piciorul de deasupra drept, în timp ce pe cel de dedesubt îl îndoaie înapoi, iar bărbatul o penetrează.

Beneficii: ajută la întărirea organelor interne, precum ficatul şi rinichii.

3. Femeia stă pe partea stângă cu piciorul stâng îndoit cât mai mult spre spate, iar celălalt picior îl va ţine drept. Bărbatul stă faţă în faţă cu ea, alegând unghiul din care va introduce penisul. El poate sta fie faţă în faţă cu ea, fie puţin deasupra ei.

Beneficii: ajută la întărirea oaselor.

4. Bărbatul stă pe spate relaxat, în timp ce femeia stă deasupra lui cu genunchii pe lângă corpul lui. Femeia nu trebuie să se mişte, bărbatul este cel care va dicta ritmul penetrării, cu mişcări sus-jos.

Beneficii: această poziţie este bună pentru combaterea anemiei, presiunii sau calităţii scăzute a sângelui şi a apariţiei cheagurilor de sânge.

Pentru femei:

1. Femeia stă pe spate şi îşi înfăşoară picioarele în jurul şoldurilor bărbatului. Bărbatul stă deasupra în genunchi şi sprijinindu-se în mâini. Acesta o va penetra doar cu  vârful penisului. În acest timp, femeia îşi va roti bazinul în sensul acelor de ceasornic şi invers.

Beneficii: ajută la buna funcţionare a ficatului, rinichilor,pancreasului; ameliorează durerile provocate de statul în picioare.

2. Femeia stă pe spate cu picioarele strânse în jurul taliei lui şi cu mâinile în jurul lui. El este deasupra ei sprijinindu-se în genunchi şi în mâini, asigurându-se că te penetrează numai pe jumătate, iar ea îşi roteşte bazinul în ambele sensuri.

Beneficii: ajută stomacul, splina, ovarele şi multe probleme digestive.

3. Bărbatu stă pe spate, iar femeia este în genunchi cu faţa la el. Penetrarea trebuie să fie la început superficială, apoi din ce în ce mai profundă, femeia fiind cea care se mişcă în sus şi în jos, rotindu-şi în acelaşi timp bazinul.

Beneficii: ajută sistemul nervos, ficatul şi îmbunătăţeşte vederea.

4. Femeia stă pe spate cu genunchii la piept şi picioarele în aer. Bărbatul stă în genunchi în faţa ei şi o penetrează profund. Femeia îşi roteşte bazinul, în timp ce el stă nemişcat. Această poziţie scurtează vaginul, permiţând o penetrare profundă.

Beneficii: ameliorează proasta circulaţie a sângelui, anemia şi reduce aspectul palid al pielii.

 


IUL 29, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...