[ X ]
FRESH
Palatul Kensington a publicat felicitările de Crăciun. Kate și William ...
„Șlagărul Cântecului Popular”, la cea de-a doua ediție! DETALII!
„Vedetele Instagramului” își scot HAINELE ÎN VÂNZARE, în scop caritabil! ...
De un an jumătate PIESA așteaptă să fie lansată! Gloria Gorceag și ...

BOMBĂ... El să fie IUBITUL Anastasiei Fotachi? E vorba de un milionar din Moldova!

Modelul Anastasia Fotachi, nu de foarte multă vreme, are iubit și chiar a recunoscut asta pe rețelele de socializare, însă nu a spus despre cine e vorba și nici nu a dat prea multe indicii despre el. Totuși, ieri-seară, ea a fost surprinsă în compania unui cunoscut om de afaceri  din Moldova, informează SHOK.md.

Surse sigure ne-au comunicat că, Anastasia a luat cina, într-un local din centrul capitalei, împreună cu milionarul Gabriel Stati, alături de care a și stat, și împreună cu prietenele ei – modelele Adela Prisăcari și Viorela Dimici.

De altfel, șatena a publicat imagini video pe Instagram și a precizat: „Cu fetele mele!”, iar despre Stati, care era alături de ea la aceeași masă, nu a spus nimic…

Nu se știe exact dacă sunt împreună cei doi, cert e că Anastasia a recunoscut că are iubit de câteva săptămâni și a mai spus că el are Mercedes.

Amintim că, Gabriel Stati are 42 de ani, este divorțat și are 3 copii. De ziua sa, la final de septembrie, Erika Herheg, solista Via Gra, i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste, totuși, informația precum că ei ar forma un cuplu nu a fost confirmată.

Anastasia Fotachi are 23 de ani. Vezi ce crede ea despre diferența de vârstă într-un cuplu!

SHOK.md


DEC 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...