[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Cadoul primit de Voronin de la Fidel Castro. Nu o să îți vină să crezi!

tribuna.md

E verde, cu coadă, este cu faţa mereu spre uşă şi stă pe masa liderului comuniştilor Vladimir Voronin. Este vorba de un pui de crocodil, împăiat, care i-a fost dăruit de liderul cubanez Fidel Castro, scrie Moldova.org.

Liderul comunist afirmă că îl ţine pe masă cu faţa spre uşă ca o preîntâmpinare că „este singurul animal care nu dă niciodată înapoi”. Aparent fabricat din masă plastică, animalul totuşi este unul împăiat. „Este un pui de un an şi jumătate, pe care mi l-a dăruit Fidel Castro”, a explicat Vladimir Voronin.

Preşedintele PCRM a mai spus că animalul nu prea are dinţi, pentru că unii colegi care vin în cabinetul şefului PCRM, curioşi să vadă această ciudăţenie, îşi bagă degetele în gura animalului şi i-au cam rupt dinţii.

Se pare că Vladimir Voronin are o slăbiciune faţă de acest animal. Acum 12 ani, preşedintele PCRM, care deţinea atunci funcţia de şef de stat, i-a dăruit preşedintelui rus Vladimir Putin un crocodil de cristal. Cadoul preşedintelui moldovean a ajuns în Topul celor mai neobișnuite 10 cadouri dăruite vreodată președintelui Federației Ruse, realizat de presa rusă. Atunci, președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, i-a dăruit omologului său rus cu ocazia aniversării a 50 ani un crocodil de cristal. Alegerea sa a fost motivată prin faptul că acesta „este singurul animal pe pământ care nu bate în retragere”.

SHOK.md

foto: Octavian Bâlea

foto: Octavian Bâlea


OCT 21, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...