[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

Doamna Dora a oferit PRIMA COLIVĂ. Află cui din showbiz și PENTRU CE!

Doamna Dora (Emilian Crețu) a oferit prima colivă în cadrul primei ediții a emisiunii Dora Show, din 1 aprilie curent, la Jurnal TV.

Astfel, în urma analizei mai multor ținute ale vedetelor prezente la eveniment, Doamna Dora a decis că „bomboana de pe colivă” va fi Victoria Lungu.

„Victoria Lungu, oleacă-s șocat cum te-ai combinat. Neapărat trebuia brâu negru, pantaloni albi, geantă cremovaia și pantofi cu sclipici și bucle care să astupe fața? Știu că-s rea, dar lasă ia și îmbracă o pereche de blugi rupți și o traistă! Nu-mi place, ce are una cu alta?! Nota 3”, a menționat Dora.

captură video

captură video

Ulterior, prezentatoarea emisiunii a spus că interpreta cu cea mai mică notă primește și coliva.

Victoria Lungu nu s-a arătat deranjată. „Cu coliva sunt foarte de acord, sunt în post, merg la mănăstire și chiar mănânc. Nu mă deranjează, pentru că Emilian nu-mi cumpără hainele, nu mi le coase și nu mi le spală. Și nu mă deranjează, e doar treaba lui dacă nu-i place. Mie îmi place să fiu bomboana de pe colivă”, a declarat interpreta în cadrul „Dora Show”.

victoria

Doamna Dora a acordat și alte note, pentru alte vedete.

Aura – gazda evenimentului, pentru floricele doar pe piept –  8,5. Trebuia un coșuleț de lalele și bucle mai accentuate.

aura

Dana Markitan – deși nu e o ținută de seară, e casual. Cromatic e bine – 9,5.

dana

Lenuța Gheorghiță. E ca o floare de primăvară – în cămașă națională și pantaloni mulați. Nu îmi place cercul, nu își stă – 7,5.

lenuta

Nona Marian: îmi place mult colierul. Pantofii prea cu sclipici. Coafura e foarte bună – 9,5.

nona

Mariana Mihăilă – Știu că ești foarte șmecheră și te îmbraci în fustiță, dar corobka asta nu-mi place. Luați rochițe din stofe naturale, să vă scoată în evidență. Și cerceii negri nu se potrivesc. Pantofi de culoarea pielii trebuiau –  nota 5.

mihaila

SHOK.md

 


APR 4, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...